Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η φιλελεύθερη χούντα καταργεί τις θρησκευτικές ελευθερίες των Ελλήνων

Η φιλελεύθερη χούντα καταργεί τις θρησκευτικές ελευθερίες των Ελλήνων

Ενάντια στην διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου η απόφαση της κυβέρνησης

Η είδηση είχε ως εξής: “O ιερέας άνοιξε τον ιερό Ναό προκειμένου να προσκυνήσουν οι πιστοί τον Επιτάφιο, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο ΑΤ της περιοχής! Στην προσαγωγή Ιερέα ναού προχώρησε η αστυνομία, καθώς άνοιξε την εκκλησία για να προσκυνήσουν πιστοί τον επιτάφιο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.”

Ανάλογα θλιβερά περιστατικά έγιναν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με τα όσα αποφάσισε παραβίασε βασικό Ανθρώπινο Δικαίωμα που είναι το δικαίωμα της τέλεσης θρησκευτικών τελετών και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε:

Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, 1948 (ΟΔΔΑ), Άρθρο 18: “Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας. Στο δικαίωμα αυτό περιλαμβάνεται η ελευθερία για την αλλαγή της θρησκείας ή πεποιθήσεων, όπως και η ελευθερία να εκδηλώνει κανείς τη θρησκεία του ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, μόνος ή μαζί με άλλους, δημόσια ή ιδιωτικά, με τη διδασκαλία, την άσκηση, τη λατρεία και με την τέλεση θρησκευτικών τελετών.”

Για μία ακόμη φορά οι “δημοκράτες”, που έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στην παρακμή, αποδεικνύεται πόσο υποκριτές είναι και ότι τα όσα πιστεύουν δεν έχουν καμία σχέση με την Ελευθερία, αλλά με τα σκοτεινά συμφέροντα που υπηρετούν.

Exit mobile version