Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Στην θύελλα που έρχεται θα αντέξουν μόνον όσοι θα έχουν την Δύναμη να παραμείνουν Όρθιοι”

“Στην θύελλα που έρχεται θα αντέξουν μόνον όσοι θα έχουν την Δύναμη να παραμείνουν Όρθιοι”

Το κύριο άρθρο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής
Ν.Γ. Μιχαλολιάκου από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Aυτός ο κόσμος ο θαυμαστός ο μέγας ποτέ δεν θα μας κάνει να βαρεθούμε. Από την μία ημέρα στην άλλη αλλάζουν τα πάντα! Και όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγξουν αυτές τις αλλαγές, το ίδιο το “Αείζωον Πυρ” του Ηρακλείτου, που διαχέει τα πάντα, θα αποτύχουν φρικτά.

Έρχεται ένας καινούργιος κόσμος και σε αυτόν τον ίσως “θαυμαστό καινούργιο κόσμο”, που κάποιοι σχεδιάζουν, θα πρέπει να δώσει την μάχη της και η Ελλάδα, μια μάχη ενάντια στην παγκόσμια τυραννία που έρχεται με αφορμή και την επιλεγόμενη πανδημία.

Κάποιοι πιστεύουν πως η παγκοσμιοποίηση τέλειωσε. Πεποίθησή μου ότι δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα και θέση μου ότι ενάντια σε αυτόν τον ολετήρα των Εθνών και των Πατρίδων, πρέπει να αγωνιστούν όλοι οι Ελεύθεροι άνθρωποι. Και καλείται η Χρυσή Αυγή να είναι σε αυτήν την Ιερή Γη την ποτισμένη με Αίμα και Ιστορία η πρωτοπορία σε αυτόν τον υπέροχη προσπάθεια.

Πολλοί μας αμφισβητούν, πολλοί νομίζουν ότι έτσι απλά θα ανοιγοκλείσουν τα μάτια, θα φαντασθούν πως δεν υπήρξε ποτέ Χρυσή Αυγή και η Χρυσή Αυγή θα εξαφανιστεί για πάντα. Όμως το παρελθόν δεν μπορούν να το αλλάξουν ούτε οι θεοί έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και δυστυχώς γι’ αυτούς, που ξεχωριστά μας “αγαπούν” κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται…

“Ο Μιχαλολιάκος εκτόξευσε την τηλεθέαση”

Σε όλους αυτούς, λοιπόν, τους δήθεν “πατριώτες”, αλλά και στους λιποτάκτες, που πιστεύουν ότι το φρούριο έπεσε, που πανηγυρίζουν ότι τέλειωσε η Χρυσή Αυγή, θα τους θυμίσω ένα δημοσίευμα που λέει… πολλά:

“Ο Μιχαλολιάκος «εκτόξευσε» την τηλεθέαση. Ο τελικός του Final Four που μεταδόθηκε από την ΕΤ1, καθήλωσε τους τηλεθεατές, ωστόσο μεγάλος νικητής της Κυριακής ήταν η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με το Σταύρο Θεοδωράκη. Ο αγώνας που έδωσε το Κύπελλο Ευρώπης στον Ολυμπιακό, έκανε στο σύνολο 24,7% και 30,5% στο νεανικό κοινό. Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» καθήλωσε το κοινό, καθώς σημείωσε τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην ιστορία της. Στο γενικό σύνολο η εκπομπή έκανε 51% και το εξαιρετικό 53,4% στο κοινό 15 – 44.

1.683.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τους «Πρωταγωνιστές». Πρωταθλητής στις ενημερωτικές εκπομπές για το 2012 αναδείχτηκε η εκπομπή του Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» με προσκεκλημένο τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο. Τους «Πρωταγωνιστές» παρακολούθησαν 1.683.000 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 10η θέση βρίσκεται πάλι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής με την προεκλογική του συνέντευξη στη ΝΕΤ.”

Για να αντιληφθείτε την σημασία αυτού του μεγέθους, σας παραθέτω το εξής:  “Υψηλή τηλεθέαση την Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου το Κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, παραμονή της συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή. Ειδικότερα, στο δυναμικό κοινό «18-54» καταγράφηκε τηλεθέαση 19,9% ενώ σε απόλυτο αριθμό την συνέντευξη παρακολούθησαν 812.796 τηλεθεατές.”

Να γιατί μας πολεμούν, γιατί με έχουν αποκλείσει από όλα τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Οι αριθμοί, οι δικοί τους αριθμοί, δείχνουν και ποιός είναι ο μεγάλος τους φόβος.

Οκτώ ολόκληρα χρόνια μας πολεμάει ένα ολόκληρο καθεστώς με μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, με φυλακίσεις, με δολοφονίες, με τρομοκρατικές επιθέσεις και διώξεις, με απαγορεύσεις και αποκλεισμούς και έχει στο πλευρό του σε πλήρη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ και βεβαίως και κάποιους “ακροδεξιούς” γυρολόγους και Εμείς ΜΟΝΟ την Ψυχή μας και τους Αγνούς και Υπέροχους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Συνεργασία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσής Αυγής

Γνωστή και δεδομένη η συνεργασία της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μας, συνεργασία φανερή και κραυγαλέα στις τελευταίες εκλογές και για όποιον αμφιβάλλει υπάρχει και η δήλωση τον Σεπτέμβριο του 2019, δυο μήνες μετά τις εκλογές του υπουργού επικρατείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και υπουργού το 2013 του Σαμαρά, Παντελή Καψή, δήλωση με την οποία συγχαίρει Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για την συνεργασία τους “ για την προστασία μείζονων αγαθών”, δηλαδή εναντίον της Χρυσής Αυγής:

“…Είναι πάντα ανάγκη να αναζητούνται περιθώρια συνεργασίας και συναίνεσης, ακόμα και μεταξύ ορκισμένων αντιπάλων, για την προστασία μείζονων αγαθών. Η αλήθεια είναι ότι ως ένα βαθμό αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα. Ο τρόπος που αντιμετώπισε το πολιτικό σύστημα τη Χρυσή Αυγή, για παράδειγμα, ήταν ένα εξαιρετικά θετικό φαινόμενο.”

Σε αυτήν την άτιμη επιχείρηση ενάντια στην Χρυσή Αυγή, εκτός από τους γνωστούς σε διατεταγμένη υπηρεσία ανθρώπους του συστήματος, βοήθησαν και άτομα χαμερπή και μάλιστα ευεργετημένα από την Χρυσή Αυγή, άνθρωποι, που φαντάζονται ότι είναι… πολιτικοί, όντας παντελώς άγνωστοι πριν έλθουν στην Χρυσή Αυγή και οι οποίοι παραμένουν ακόμη γνωστοί μόνο και μόνο για να συκοφαντούν το Κίνημά μας και μόνο τόσο θα υπάρχουν, όσο τους χρειάζονται για το βρώμικο παιχνίδι τους.

Και βεβαίως χρειαζότανε και μία επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου με ιστοσελίδες, φυλλάδες και έντυπα περιθωριακά και με άτομα βγαλμένα μέσα από τον υπόνομο της δημοσιογραφίας, προκειμένου να με κτυπήσουν προσωπικά, να πουν και να γράψουν για τα “λάθη” μου…

Και αυτή η “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου συνεχίζεται κανονικά και μετά τις εκλογές και πρωτοστατούν σε αυτή κάποιοι δήθεν “πατριώτες”, οι οποίοι στις εκλογές βέβαια κτύπησαν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή και στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και το δεκανίκι της…

Χαρακτηριστικό δείγμα της πολεμικής εναντίον μου και το πρωτοσέλιδο των “ΝΕΩΝ” μετά την απολογία μου τον Νοέμβριο του 2019, τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές, με πρωτοσέλιδο κύριο τίτλο:“ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ” και στην πρώτη σελίδα τους υπότιτλους: “Προκλητικός στην τελευταία παράσταση ο Μιχαλολιάκος”. “Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες”. “Με κενά η απολογία του”. “Περιέγραψε ως απλή ανθρωποκτονία την δολοφονία Φύσσα”. “Μίλησε για σκευωρία και δεν ζήτησε καμία συγνώμη”. “Χαρακτήρισε λεκτικές υπερβολές τα τάγματα εφόδου και ελληνικό τον ναζιστικό χαιρετισμό”. “Ούτε ένα επώνυμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής χθες δίπλα του”.

Επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”

Σκόπιμη η τελευταία αναφορά, αφού περισσότεροι από εκατό Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ήταν στο πλευρό μου και ανάμεσά τους βεβαίως και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπως οι Συναγωνιστές Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος καθώς και ο Ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου.

Η εφημερίδα, όμως, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”, η Εφημερίδα των Συντακτών, επέλεξε άλλον τίτλο, πιο πονηρό με στόχο την απαξίωσή μου στους Εθνικιστές και Πατριώτες, τον εξής: “Πανικόβλητος τους κάρφωσε όλους”.

Σκοπός του τίτλου αυτού; Η απαξίωση του προσώπου μου ως…  καταδότη και δειλού και στην ίδια γραμμή με τους πλέον σκληρούς εθνομηδενιστές της αριστεράς, κάποια γελοία υποκείμενα, που παριστάνουν τους “πατριώτες” και τους “εθνικιστές” και οι οποίοι εργολαβικά με συκοφαντούν σε φυλλάδες και διαδίκτυο.

Δεν πολεμούν, όμως, κάτι που έχει τελειώσει!

Η μάχη που θα δοθεί, θα είναι για την μορφή που θα έχει ο κόσμος στα χρόνια ή και τους αιώνες που έρχονται, για το εάν θα υποταχθεί η ανθρωπότητα στην τυραννία του χρήματος και σε μία ανείπωτη σκλαβιά με τα μέσα που παρέχει στην εποχή μας μία εφιαλτική τεχνολογία. Και θα δοθεί βεβαίως η μάχη αυτή και στην Ελλάδα.

Μήνυμα ελπίδας μία τελευταία πολιτική έρευνα με τίτλο “Καζάνι που βράζει η νεολαία” και από τα στοιχεία αυτής της έρευνας κρατώ ότι το 67% της νεολαίας μας πιστεύει ότι είναι πρώτα απ’ όλα Έλληνες και μετά Ευρωπαίοι ή πολίτες του κόσμου! Σημαντικό και ενδιαφέρον ότι ένα 23% πιστεύουν ότι η Ελληνική κοινωνία πρέπει να αλλάξει ριζικά με μία επανάσταση. Θετικές γνώμες για τον πατριωτισμό 65% και μηδαμινή εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ, σε αυτούς που κάνουν την λεηλασία των ψυχών και των συνειδήσεων κατ’ εντολήν και στην υπηρεσία του συστήματος.

20% δηλώνει κοντά στον Εθνικισμό και ένα 7% πολύ κοντά ή πολύ κοντά στην Χρυσή Αυγή! Και όλα αυτά με ολοκληρωτικό αποκλεισμό από τα ΜΜΕ και ένα σχεδόν χρόνο μετά από το πανηγύρι που έστησαν για τον θάνατο της Χρυσής Αυγής!

Τίποτε δεν τέλειωσε. Και όπως πάνε τα πράγματα και με την θύελλα που έρχεται θα αντέξουν μόνον όσοι θα μπορέσουν να παραμείνουν όρθιοι και δεν θα γονατίσουν, μόνον αυτοί που θα φανούν αρκετά δυνατοί και σκληροί στις προκλήσεις των αδυσώπητων καιρών που μας περιμένουν.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version