Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διάταγμα για αναστολή της μετανάστευσης από τον Τραμπ για να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ

Διάταγμα για αναστολή της μετανάστευσης από τον Τραμπ για να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έχει δεχθεί την σφοδρότερη κριτική από τα ΜΜΕ, όση δεν αντιμετώπισε ποτέ προκάτοχός του. Είναι όμως γεγονός ότι ακόμα και για τους πλέον σκληρούς επικριτές του, ότι στα οικονομικά ζητήματα εφαρμόζει τον “εθνικό προστατευτισμό”, στον βαθμό τουλάχιστον που αυτός είναι εφικτός.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Ντόναλντ Τραμπ, γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι θα υπογράψειεκτελεστικό διάταγμα με το οποίο θα «ανασταλεί προσωρινά» η μετανάστευση προς τις ΗΠΑ, για να «προστατευθούν οι θέσεις εργασίας» στη χώρα του, μπροστά στην οικονομική κρίση που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Εξαιτίας «της επίθεσης του αόρατου εχθρού και της ανάγκης να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας των σπουδαίων Αμερικανών πολιτών μας, θα υπογράψω εκτελεστικό διάταγμα για την προσωρινή αναστολή της μετανάστευσης προς τις ΗΠΑ», ανέφερε σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά για τις ανακοινώσεις του ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, πληκτρολογώντας τη λέξη «σπουδαίων» με κεφαλαία γράμματα για έμφαση, όπως συνηθίζει.

Πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στον Τραμπ, όμως μια τέτοια κίνηση θα έπρεπε να ακολουθήσουν και άλλοι…

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

In light of the attack from the Invisible Enemy, as well as the need to protect the jobs of our GREAT American Citizens, I will be signing an Executive Order to temporarily suspend immigration into the United States!

143K people are talking about this
Exit mobile version