Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θυμούνται τον Παπαδόπουλο, αλλά ψηφίζουν ΝΔ που τον άφησε να πεθάνει στην φυλακή!

Θυμούνται τον Παπαδόπουλο, αλλά ψηφίζουν ΝΔ που τον άφησε να πεθάνει στην φυλακή!

“Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί”

Σήμερα, 21η Απριλίου, οι “δημοκράτες” πασών των αποχρώσεων θα θυμηθούν τα άρματα μάχης που διέκοψαν την λειτουργία της Βουλής για επτά ολόκληρα χρόνια! Ξεχνούν βεβαίως ποια ήταν η κατάσταση της χώρας όταν ανέλαβε την εξουσία η στρατιωτική κυβέρνηση και σε τι άθλια πολιτική συναλλαγή ευρίσκετο η χώρα και την φαυλοκρατία στην κυριολεξία, η οποία κυριαρχούσε.

Ξεχνούν επίσης ποια ήταν η κατάσταση της οικονομίας το 1967 και ποια το 1974 όταν παρέλαβαν μία εθνική οικονομία σε ανάπτυξη, με την βιομηχανία μας ανθούσα και την αγροτική παραγωγή να κάνει εξαγωγές και όχι να εισάγουμε μέχρι και κρεμμύδια και πατάτες από την Τουρκία και την Αίγυπτο!

Και όσο για τους “δημοκράτες”, που σήμερα θα βγάλουν χολή και μίσος για την 21η Απριλίου, καλά κάνουν και τα λένε, αυτά πιστεύουν και αυτά υπερασπίζονται.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι, που το θράσος τους ξεπερνά κάθε όριο κι αναφερόμαστε σε αυτούς, όχι όλους βέβαια, που έχουν σήμερα πλημμυρίσει το διαδίκτυο με αναφορές πανηγυρικές για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και την 21η Απριλίου. Όλοι αυτοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία ψήφιζαν και ψηφίζουν την Νέα Δημοκρατία, η οποία όχι μόνο φυλάκισε, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, τους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, αλλά και τους άφησε κυριολεκτικά να πεθάνουν στην φυλακή!

Η υποκρισία ξεπερνά κάθε όριο και για αυτό λοιπόν, θα ήταν καλύτερα να σιωπούν, αλλά το θράσος περισσεύει και οι πολιτικοί απατεώνες δυστυχώς δεν θα λείψουν ποτέ από αυτήν την χώρα.

Exit mobile version