Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Εθνικισμός σε καραντίνα

Ο Εθνικισμός σε καραντίνα

Μεγάλη ήταν η… αγωνία κάποιων ακροδεξιών για το μέλλον του Εθνικισμού (υποτίθεται) πριν από τις εκλογές του Ιουλίου. Με κάθε τρόπο συνέβαλαν στην αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η χαρά τους ήταν διπλή καθώς και η αυτοδυναμία επετεύχθη και η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός βουλής για ελάχιστες ψήφους.

Από την 8η Ιουλίου και μετά… αγνοείται η τύχη τους. Με κάποιες «εθνικοπατριωτικές» παρενθέσεις (π.χ. το «έπος του Έβρου») κάνουν δειλά την εμφάνισή τους και μετά σαν τους αρουραίους κρύβονται πάλι στις τρύπες τους. Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει… θαύματα! Όχι μόνο μας έσωσε από τους «κατσαπλιάδες» αλλά εξαφάνισε και την αγωνία των ακροδεξιών για το μέλλον της Πατρίδας, το οποίο κρατά στα στιβαρά του χέρια ο Κούλης.

Δεν αγνοούνται όμως μόνο οι «εθνικόφρονες» στον καιρό της ΝΔ, αγνοείται και η αντιπολίτευση! Πλην Χρυσής Αυγής, είναι ελάχιστες (και μεμονωμένες) οι φωνές αντίστασης στην επέλαση του γαλάζιου εθνομηδενισμού ο οποίος συνεχίζει το καταστροφικό έργο όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Για την Χρυσή Αυγή και τους αληθινούς Εθνικιστές, τίποτα δεν τελείωσε την 7η Ιουλίου. Το Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει τον Αγώνα του, χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες ή τον γενικευμένο πόλεμο του συστήματος της παρακμής.

Όμως ο Εθνικισμός βρίσκεται εδώ και μήνες σε καραντίνα. Δεν εκπροσωπείται κοινοβουλευτικά και αυτό δεν πρέπει επ’ ουδενί να είναι αυτοσκοπός ενός επαναστατικού κινήματος, είναι όμως μια προϋπόθεση για την δημιουργία ευρείας λαϊκής βάσης. Σαν και εκείνη που δημιούργησε με θυσίες η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας τον Εθνικισμό στο προσκήνιο.

Όμως για τους «εθνικόφρονες», η Χρυσή Αυγή έκανε… ζημιά στην εθνική υπόθεση. Ζημιά η οποία μάλλον… απεκαταστάθη καθώς τώρα ούτε αγωνία υπάρχει για το μέλλον της πατρίδας, ούτε κριτική σε κανέναν και για τίποτα. Αφού λοιπόν η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό και μόνιμο πρόβλημά τους, ίσως να είναι και η λύση στα προβλήματα του Έθνους.

Εμείς έχουμε μάθει να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε πάλι όρθιοι. Οι αρουραίοι της δεξιάς που θέλουν τον Εθνικισμό σε καραντίνα, πώς να σηκωθούν όταν έχουν μάθει να σέρνονται;

Exit mobile version