Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτίλες «εθνικοπατριώτες» ιδού τα χάλια σας!

Ξεφτίλες «εθνικοπατριώτες» ιδού τα χάλια σας!

Εκατοντάδες Αφρικανές “προσφυγοπούλες” από την Σομαλία και το Κογκό έρχονται να γεννήσουν στην Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων!

Ενώ κάποιοι… εθνικόφρονες ανησυχούν μήπως ο Ερντογάν μας στείλει στα νησιά λαθρομετανάστες με… κορωνοϊό, παρατηρούμε ότι δεν βγάζουν άχνα για τους λαθρομετανάστες με κορωνοϊό που ΗΔΗ βρίσκονται στην πατρίδα μας.

Οι εικόνες που βγήκαν στην δημοσιότητα από το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων είναι άκρως αποκαλυπτικές: «Πρόσφυγες» από την Σομαλία και το Κογκό έφεραν τον… πολυπολιτισμό στο Κρανίδι της Αργολίδας και χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, ορμάνε πάνω στις κούτες με τα τρόφιμα και τα αντισηπτικά και όποιος πρόλαβε τον… Αλλάχ είδε!

Στο βίντεο διακρίνονται αρκετές γυναίκες που έχουν γεννήσει το τελευταίο διάστημα και άλλες σε ετοιμόγεννη κατάσταση, για να καταλάβετε επιτέλους τους λόγους που έρχονται στην Ελλάδα από κάθε γωνιά της Αφρικής και της Ασίας!

Η εικόνα αυτή θα είναι σύντομα η… καθημερινότητα αρκετών Ελλήνων με τις ευλογίες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Θα γίνει της… εθνικοφροσύνης!

Exit mobile version