Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “πατριώτες”, ο κορωνοϊός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Οι “πατριώτες”, ο κορωνοϊός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη

“Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες”…

Ρεσιτάλ υποκρισίας από “πατριωτικές” ιστοσελίδες και φυλλάδες που πολέμησαν και πολεμούν με λύσσα την Χρυσή Αυγή και στις εκλογές στήριξαν οι περισσότεροι Μητσοτάκη και κάποιοι Βελόπουλο…

“Δεν δικαιούνται δια να ομιλούν” όπως έλεγε κάποιος παλιά στην Βουλή όλοι αυτοί, οι οποίοι τόσο στις πρόσφατες εκλογές, όσο και μετά τις εκλογές, πολέμησαν το ασυμβίβαστο εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή και στήριξαν άλλοι εμμέσως και άλλοι ευθέως είτε την Νέα Δημοκρατία, είτε τον Βελόπουλο. Δεν έχουν δικαίωμα να λένε λέξη κατά των μέτρων της παγκοσμιοποίησης που παίρνει η κυβέρνηση ΝΔ και να παριστάνουν σήμερα τους “αγανακτισμένους”.

Το κάνουν για να συνεχίσουν να παγιδεύουν καλούς Έλληνες με την βρώμικη προπαγάνδα τους.Είναι άνθρωποι του συστήματος και αυτό αποδεικνύεται τις τελευταίες εβδομάδες με την στάση τους. Εάν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν βγει στους δρόμους. Τώρα δεν λένε λέξη απλά εξαπολύουν αμπελοφιλοσοφίες και δήθεν επαναστατικά κηρύγματα σε διαδίκτυο και φυλλάδες και ακολουθούν στην πραγματικότητα πλήρως την κυβερνητική γραμμή.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

Το άθλιο ψεύδος τους ότι δεν ήξεραν, δεν ισχύει! Δεν γνώριζαν τίποτε για τις σχέσεις Μητσοτάκη, Κεραμέως και πολλών άλλων στελεχών της ΝΔ με την Λέσχη Μπίλντενμπεργκ και την παγκοσμιοποίηση; Δεν τους είχε πει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα εφαρμόσει την συμφωνία των Πρεσπών; Δεν ήξεραν τον ρόλο που παίζει ο Βελόπουλος; Και τώρα που ο Βελόπουλος ψήφισε μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που διέταξε ο Μπιλ Γκέιτς, δεν ξέρουν τίποτε; Δεν ξέρουν λένε και για τον λόγο αυτό δεν γράφουν τίποτε σχετικό.

Πολέμησαν και πολεμούν με λύσσα το αληθινό και γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή, και είναι αυτοί οι δήθεν “υπερκομματικοί πατριώτες”, η πέμπτη φάλαγγα στο χώρο των Ελλήνων Εθνικιστών. Ας το αντιληφθούν κάποιοι αφελείς που έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας τους.

Exit mobile version