Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός από την Χρυσή Αυγή το Facebook απαγορεύει και τις διαμαρτυρίες κατά της καραντίνας στις ΗΠΑ

Εκτός από την Χρυσή Αυγή το Facebook απαγορεύει και τις διαμαρτυρίες κατά της καραντίνας στις ΗΠΑ

Τον σκοτεινό και βρώμικο ρόλο του Facebook τον γνωρίζουν πολλοί καλά οι Χρυσαυγίτες, που έχουν δει κατά χιλιάδες να πέφτουν οι λογαριασμοί τους, πράγμα το οποίο έχει παραδεχτεί με επίσημη ανακοίνωσή του η εταιρεία του Ζούκεμπεργκ

Είναι φανερό ότι υπάρχει στο διαδίκτυο μία αστυνομία σκέψεως και αυτό αποδεικνύεται με τα όσα συμβαίνουν τις ημέρες αυτές στις ΗΠΑ.

Το Facebook στις Ηνωμένες πολιτείες απαγόρευσε τις αναρτήσεις σχετικά με τις διαμαρτυρίες ενάντια στην καραντίνα: Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook κατήργησε τις αναρτήσεις σχετικά με τις διαμαρτυρίες που έγιναν σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ ενάντια στην καραντίνα.

Σε μερικές πολιτείες όπως σε Νebraska, Νew Jersey και California, διοργανώνονται διαμαρτυρίες ενάντια στην καραντίνα και στις εκκλήσεις που γίνονται για παραμονή στο σπίτι στα πλαίσια του αγώνα ενάντια στο νέο ιό.

Το Facebook ανακοίνωσε πως θα καταργεί τις αναρτήσεις οι οποίες αναφέρονται στις διαμαρτυρίες ενάντια στην καραντίνα και είναι έναντιες στην πολιτική των ΗΠΑ και στα μέτρα που παίρνονται.

Το Facebook όταν σε ορισμένες πολιτείες άρχισαν να εφαρμόζονται μέτρα σχετικά με την καραντίνα και τους περιορισμούς, αποφάσισε να καταργεί τις αναρτήσεις πού παραβιάζουν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και δημόσιας υγείας.

Και το ερώτημά μας παραμένει: Γιατί το Facebook απαγορεύει τις αναφορές στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν ενοχλεί καθόλου τους “πατριώτες”, που υβρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Επιτέλους, ας καταλάβουν όσοι είναι καλοπροαίρετοι και όχι κακοήθεις, ότι το πρόβλημα για το σύστημα λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όχι κάποιοι φασουλήδες της μισθοφορικής “εθνικοφροσύνης”.

Exit mobile version