Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν ήξερε σε ποιο κόμμα ήταν;

Δεν ήξερε σε ποιο κόμμα ήταν;

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο διεγράφη από την Νέα Δημοκρατία ο δημοτικός σύμβουλος Στυλίδας που φωτογραφήθηκε με την σημαία της 21ης Απριλίου.

Το δημοσίευμα του ΑΠΕ αναφέρει: “Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον Χριστόφορο Ανδρίτσο που είναι δημοτικός σύμβουλος στη Στυλίδα και αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Στυλίδας της Νέας Δημοκρατίας μετά την κίνηση του πριν 2 μέρες να αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του στην οποία εμφανιζόταν με σημαία της 21ης Απριλίου.Σύμφωνα με την απόφαση η διαγραφή είναι οριστική καθώς -όπως σημειώνεται- το περιεχόμενο της δημοσίευσης «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και κατηγορεί τον κ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.”

O τίτλος μας είναι ειρωνικός. Ο γαλάζιος δημοτικός σύμβουλος ΗΞΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ τον πολιτικό χώρο που στηρίζει. Και το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας ήταν πρωτίστως η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ της φωτογραφίας και δευτερευόντως το περιεχόμενό της. Προεκλογικά δε, το κόμμα της ΝΔ, αμολάει διάφορους Ανδρίτσους για να μαζεύουν ψήφους Πατριωτών, ψήφους που στην συνέχεια τους χρησιμοποιεί για… “αντιρατσισμό”.

Που πας ρε Ανδρίτσο και δημοσιεύεις την φωτογραφία; Δεν έχεις ακούσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει πόσο… “σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς”;

Διαβάστε επίσης: Θυμούνται τον Παπαδόπουλο, αλλά ψηφίζουν ΝΔ που τον άφησε να πεθάνει στην φυλακή!

Exit mobile version