Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο φορτηγό και το χαμόγελο της “επιτυχίας” του Μητσοτάκη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο φορτηγό και το χαμόγελο της “επιτυχίας” του Μητσοτάκη

Το χαμόγελο του πρωθυπουργού στην καθόλου τυχαία στάση του φορτηγού με την Άλκηστι Πρωτοψάλτη στο Μέγαρο Μαξίμου τα λέει όλα… Η επιχείρηση “Mεσσίας” μπορεί να στοίχησε κάτι παραπάνω, αλλά σίγουρα άξιζε τα λεφτά της. 

Το τι θα λέει τώρα ο λαός όταν θα έχει περάσει ο φόβος και ο πανικός από τον κορωνοϊό είναι μια άλλη υπόθεση και όλα δείχνουν ότι δεν θα χαμογελάει για πολύ ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν θα καλπάζει η ανεργία στην χώρα. Δυστυχώς όμως για αυτόν με δηλώσεις της η ίδια η τραγουδίστρια είπε ότι το πέρασμα από του Μαξίμου δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Συγκεκριμένα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είπε για την εν κινήσει συναυλία της:  «Η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν έπρεπε να την δημοσιοποιήσουμε για να μην μαζευτεί κόσμος. Όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου πήρε ο Πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε πώς πάει, πώς είμαστε. Είχαν περάσει ήδη 3,5 ώρες συναυλία. Λέει “γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ” οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου, αισθάνθηκα πιεσμένη όταν είδα τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους μαζεμένους γύρω από τον Πρωθυπουργό…».

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε σχετικά στο twitter:

Το είπαμε από τις πρώτες ημέρες: Με αφορμή την επιδημία έχουν στήσει ένα καλοπληρωμένο με εκατομμύρια πολιτικό SHOW με θανάτους και εντατικές!

Η επιβεβαίωση με την “συναυλία” Πρωτοψάλτη στου Μαξίμου με Μητσοτάκη και φυσικά με κανάλια και ΜΜΕ!

Exit mobile version