Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυλετικός πόλεμος μεταξύ Ασιατών και Αφρικανών στα hot spots

Φυλετικός πόλεμος μεταξύ Ασιατών και Αφρικανών στα hot spots

Θέλουν να φτιάξουν την πολυπολιτισμική κοινωνία, αλλά δεν μπορούν να το καταφέρουν ούτε στα περίφημα κέντρα φιλοξενίας Hotspot!

Καζάνι που βράζει τα hot spots  στα νησιά. Η κυβέρνηση ΝΔ είχε υποσχεθεί μετακινήσεις στην ενδοχώρα αλλά είτε τις ανέβαλε, είτε τις καθυστερεί γιατί μεταξύ όλων των άλλων έχει πέσει και η πρόταση για εκλογές το συντομότερο δυνατόν.

Την ίδια στιγμή μέσα στους καταυλισμούς δρουν κάθε είδους συμμορίες άλλες πουλώντας ναρκωτικά, άλλες προστασία και άλλες έχουν στήσει κυκλώματα πορνείας. Οι αιματηρές συμπλοκές είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Φωτιές και μαχαιρώματα είχαμε στην Σάμο με αφορμή το Ραμαζάνι. Συγκρούσεις Συνεχείς οι αιματηρές συμπλοκές μεταξύ Αραβόφωνωv της Ασίας και μαύρων από την υποσαχάρια Αφρική. Ταυτόχρονα εμπρησμός στο Κέντρο Υποδοχής έξω από το Βαθύ έκαψε δεκάδες σκηνές και στρέμματα δασικής έκτασης. Ακολούθησαν συμπλοκές και μαχαιρώματα και διαμαρτυρίες.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος δήλωσε:«Μέσα στο καμπ λειτουργούν μαφίες προσφύγων. Δεν θέλω να δώσω θρησκευτική διάσταση στις συμπλοκές των ανθρώπων αυτών. Καταρχήν προκύπτουν πολλές φορές διαχειριστικά προβλήματα και διαφορές μεταξύ τους οι οποίες καταλήγουν σε βία».

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ολοκληρωμένη και εφαρμόσιμη λύση – νομοσχέδιο για την οριστική πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Exit mobile version