Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτούς προσκυνάνε! Σόιμπλε: Δεν είναι απόλυτη προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Αυτούς προσκυνάνε! Σόιμπλε: Δεν είναι απόλυτη προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Από τότε που έκανε την εμφάνισή του ο κορωνοϊός στην Πατρίδα μας, η… λαοφιλής κυβέρνηση και τα κρατικοδίαιτα παπαγαλάκια που την λιβανίζουν καθημερινά βάλθηκαν να μας πείσουν πως ενδιαφέρονται τα μάλα για την ζωή των Ελλήνων. Όλα για το καλό μας γίνονται, επειδή η “στοργική” κυβέρνηση… καίγεται για την προστασία της Υγείας μας και της ανθρώπινης ζωής.

Ο εταίρος όμως από την Γερμανία, ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αγαπημένος του Άδωνις Γεωργιάδης, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τους εξέθεσε και πάλι! Μετά το ηχηρό “Nein” για οποιαδήποτε βοήθεια στους φτωχούς συγγενείς της Νότιας Ευρώπης ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, ότι το κράτος δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα.

«Αυτή την εποχή είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη η άποψη ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με απεριόριστους κρατικούς πόρους και ότι η οικονομία θα ορθοποδήσει με ένα πρόγραμμα ανάκαμψης. Όταν ακούω ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, πρέπει να πω ότι αυτό δεν είναι απόλυτο. Υπάρχει στάθμιση και αλληλοπεριορισμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν υπάρχει μία απόλυτη αξία στο Σύνταγμά μας, αυτή είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτή είναι απαραβίαστη. Αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι κάποτε θα πεθάνουμε…».

Ας πεθάνουμε λοιπόν για να αδειάσουμε την γωνιά στον Σόιμπλε και τα τσιράκια του, τους νεοφιλελεύθερους μπουμπούκους! Δεν θα σας κάνουμε την χάρη…

ΑΙΣΧΟΣ! Εποχή νέας τουρκοκρατίας από Ευρωπαίους τοκογλύφους και νεοραγιάδες

Exit mobile version