Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα, μετά τις εκλογές, θυμήθηκαν κάποιοι “πατριώτες” τι εστί Βελόπουλος…

Σε όλη την περίοδο την προεκλογική δεχθήκαμε ένα σκληρό πόλεμο γεμάτο ψέματα και βρωμιές από φυλλάδες και ιστότοπους, οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι “πατριωτικές”. Επειδή όμως γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα από την εποχή ακόμη του 1974 και του κόμματος Γαρουφαλιά, όλοι αυτοί οι “κύριοι”, δεν προέρχονται από τον εθνικό χώρο και άλλοι ήταν γυρολόγοι στον χώρο της ΝΔ και άλλοι του ΠΑΣΟΚ.

Ενώ όμως εμείς δεχόμασταν αυτόν τον πόλεμο, δεν έλεγαν λέξη για τον Βελόπουλο. Για τον Βελόπουλο με τις κηραλοιφές, με τις επιστολές του Χριστού, για τον Βελόπουλο που προσχώρησε στην ΝΔ του Σαμαρά και των μνημονίων και μάλιστα συνέβαινε το αντίθετο, τον διαφήμιζαν κιόλας!

Τώρα, μετά τις εκλογές, αρχίζουν και τον κατηγορούν. Τώρα, που δεν έχει καμία σημασία, αφού ό,τι ήταν να γίνει έγινε, η ζημιά για την οποία είχαν πληρωθεί να κάνουν ολοκληρώθηκε και κατόρθωσαν να αφήσουν όπως ήθελε το σύστημα, την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής.

Μην τους πιστεύετε, λοιπόν, αυτούς που σήμερα κατηγορούν τον Βελόπουλο, γιατί αύριο άμα ξανά έρθουν εκλογές, μπορεί να τον υμνούν… Γιατί έτσι βολεύει το σύστημα για να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή, που είναι η αποστολή τους. 

Υ.Γ.: Όχι αγαπητοί, δεν θα παραδεχθούμε ποτέ ότι δεν έκαναν λάθος αυτοί που ψήφισαν αντί Χρυσή Αυγή τον Κούλη και τον Βελόπουλο. Θα ήταν έγκλημα απέναντι στην λογική, στην αξιοπρέπεια και στην Eθνικιστική Ιδέα!

Exit mobile version