Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τράγκας: Ο κορωνοϊός φεύγει, η οικονομική κρίση έρχεται!

Συνεχίζει να λέει πικρές αλήθειες και να «τηγανίζει» τον παρανοϊκό δικτάτορα και την παρέα του, ο Γιώργος Τράγκας! Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το περιεχόμενο της σημερινής του εκπομπής:

«Εκατοντάδες χιλιάδες, είναι οι άνθρωποι παγκοσμίως οι οποίοι διαδηλώνουν ζητώντας πίσω τις δουλειές τους και τις ατομικές τους ελευθερίες. ​Μάλιστα, στις ΗΠΑ εκατομμύρια άνεργοι στρέφονται υπέρ του Τραμπ και εναντίον των κυβερνητών που συνεχίζουν το lockdown.

​Στη Γερμανία αστυνομικοί συγκρούστηκαν με διαδηλωτές στο κέντρο του Βερολίνου, που διαμαρτύρονται για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους. Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχει κίνημα εναντίον των μέτρων που έφερε ο ιός του φασισμού.

Η Ευρώπη αποσυντίθεται και διαλύεται. Τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδος, προκαλούν μετωπική σύγκρουση με την αντιπολίτευση.

Όλες οι χώρες της Ευρώπης προχωρούν σε άρση των μέτρων. Ο ένας μετά τον άλλον οι οικονομικοί οίκοι υποβαθμίζουν τις προοπτικές της Ελλάδος. Τελευταία η Standard and Poor’s προχώρησε σε υποβάθμιση της χώρας μας.

Όταν μια ολόκληρη χώρα ή ολόκληρες περιοχές του κόσμου μπαίνουν σε καραντίνα, ενώ υπάρχουν αποτελεσματικά και πάμφθηνα φάρμακα που θεραπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία, τότε κάτι ύποπτο συμβαίνει…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version