Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέτωπο Νεολαίας: Να μην καταργήσει ο κορωνοϊος την ατομική μας ελευθερία

Μέτωπο Νεολαίας: Να μην καταργήσει ο κορωνοϊος την ατομική μας ελευθερία

Έπειτα από μια πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών σχετικά με τον κορωνοϊό και την εξάπλωση του, φτάνουμε στο σημείο όπου αναμένεται η μετάβαση της κοινωνίας στην επόμενη ημέρα. Μια ημέρα η οποία φαντάζει πραγματικά ζοφερή, με τις επιπτώσεις του lockdown στην οικονομία να είναι πολύ άσχημες και με την υπομονή ενός ολόκληρου λαού να έχει φτάσει στα όρια της, μετά απο δυσβάσταχτα πρόστιμα, βίαιη καταστολή και στέρηση της ατομικής του ελευθερίας.

Όλα αυτά φυσικά για το κοινό καλό όπως μας λένε οι ειδήμονες και για να μην θέσουμε την υγεία μας σε κίνδυνο. Αυτά βεβαίως μέχρι πρότινος, διότι ήδη υπάρχει η παραδοχή από τα πλέον επίσημα χείλη ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα εκτεθεί στον ιό και θα τον περάσει ίσως και ασυμπτωματικά χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο, όπως ακριβώς συμβαίνει με την κοινή γρίπη και άλλες ιώσεις που κατά καιρούς και εποχικά ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας.

Επίσης υπάρχει η παραδοχή από διεθνή επιστημονικά κλιμάκια, ότι εν τέλει ο συγκεκριμένος ιός ενδεχομένως να μην ευδοκιμεί στον ήλιο και στην αύξηση της θερμοκρασίας και ότι ο περιορισμός σε έναν κλειστό χώρο είναι πιο επικίνδυνος για την εξάπλωση και μετάδοση του, από την ελεύθερη κίνηση στο περιβάλλον και έξω από το σπίτι μας. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούμε να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα όσο ο καιρός περνάει και τα αποτελέσματα της καραντίνας κάνουν την εμφάνιση τους στην οικονομία κάθε κράτους μέσα σε μια διακρατική κοινότητα η οποία διακαώς ωθεί τις οικονομίες – και όχι μόνο – στην παγκοσμιοποίηση.

Εκτός από αυτά σημαντικό είναι όμως να αναφερθούμε και σε ένα ζήτημα για το οποίο το επόμενο διάστημα θα γραφτούν και θα ειπωθούν πολλά, και αναφερόμαστε φυσικά στην εισήγηση της εκτελεστικής εξουσίας του κράτους να θεσπίσει ως… υποχρεωτικό τον εμβολιασμό συγκεκριμένα για τον νεοεισερχόμενο κορωνοϊό. Σίγουρα είναι τουλάχιστον περίεργη η στάση αυτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας ( που συνοδοιπόρους σε αυτό το εγχείρημα βρήκε τους δήθεν «ακροδεξιούς» του συστήματος ) την στιγμή που όπως γνωρίζουμε και πληροφορούμαστε δεν έχει επίσημα τελεσιδικήσει το ζήτημα με το εμβόλιο και οι επιστήμονες παγκοσμίως ακόμα προσπαθούν να βρουν την καταλληλότερη λύση.

Μεταξύ αυτών διαβάζουμε βεβαίως και για διάφορα πειραματικά εμβόλια όπου για ένα εξ αυτών έχει διαδοθεί ο θάνατος μιας ασθενούς. Δεν θέλουμε φυσικά να παίξουμε τον ρόλο κάποιου συνομωσιολόγου, όμως μας προκαλεί αίσθηση που η Βουλή έτρεξε να νομοθετήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ενάντια στον κορωνοϊό, την στιγμή που δεν υπάρχουν θετικές ενδείξεις για άμεση διάθεση του. Μήπως οι κυβερνώντες θέλουν να αποφύγουν κάποια ενδεχόμενη κοινωνική αντίδραση όταν κοπάσει όλη αυτή η τρομοκρατία εναντίον του λαού; Θα το δείξει η πορεία.

Όσον αφορά το καθαρά νομικό και τυπικό ζήτημα, να αναφέρουμε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον κορωνοϊό σε κάθε περίπτωση θα έχει άμεση συνέπεια την κατάργηση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελεύθερης βούλησης των πολιτών, ενώ πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι δεν προβλέπεται καθεστώς εμβολιασμού υποχρεωτικά κατόπιν αποφάσεων διεθνών οργάνων διότι αυτή η περίπτωση υπάγεται αυστηρά στην σφαίρα των εθνικών αρμοδιοτήτων.

Εν κατακλείδι, σίγουρα σεβόμαστε την επιστήμη της Ιατρικής όμως δεν μπορούμε παρά να είμαστε αντίθετοι σε μια ενδεχόμενη επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό και επέλασης της ευρωπαϊκής η και παγκόσμιας ολοκλήρωσης μέσω «αναγκαστικών» θεραπειών και κατάργησης των ελευθεριών των ανθρώπων.

Μέτωπο Νεολαίας – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version