Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τους όψιμους «εθνικιστές» αγνώστου προέλευσης και εγνωσμένης φαιδρότητας

Share

Έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια και εμφανίστηκαν στο προσκήνιο με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή το 2012… Κάποιοι μάλιστα, αρκετά αργότερα!

Στήνουν πολιτικές – και άλλες – καριέρες στο όνομα του πατριωτισμού και του Εθνικισμού και τους χρησιμοποιεί ευρέως το Σύστημα για να χτυπάνε το αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα και να εφαρμόζουν την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε».

Κενοί ιδεολογίας και αναγνωρίσιμοι από το σπουδαιογελοίο ύφος τους, κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκονταν όλοι αυτοί πριν από λίγα χρόνια! Ξαφνικά όλοι δηλώνουν «εθνικιστές» και ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις!

Έχουν άποψη για τα πάντα και κυρίως για το πώς θα πρέπει να πορευτεί το Εθνικιστικό Κίνημα του οποίου μέλος δεν ήταν ποτέ. Και δεν εννοούμε μέλος με την ιδιότητα την κομματική, αλλά να είναι γνωστοί για την εθνικιστική τους δράση πριν το 2012, όταν για παράδειγμα η Χρυσή Αυγή έδινε τους αγώνες της στο πεζοδρόμιο από τις αρχές της δεκαετίας του 1990!

Μέχρι τον Ιούλιο έδωσαν την «μητέρα των μαχών» για να φύγουν οι κόκκινοι εθνομηδενιστές αλλά σήμερα σιωπούν για τα αίσχη των γαλάζιων εθνομηδενιστών. Σιωπούν για την Νέα Δημοκρατία αλλά έχουν το θράσος να εκφέρουν και άποψη για εσωτερικά ζητήματα της Χρυσής Αυγής. Όχι πάντοτε δημόσια γιατί οι περισσότεροι εξ αυτών είναι και δειλοί.

Επειδή σε αυτή την χώρα λίγο έως πολύ, γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ας αφήσουν τις ανησυχίες τους για τον Εθνικισμό στα… γεράματα και ας ασχοληθούν καλύτερα με οτιδήποτε άλλο. Ας ανοίξουν και κανένα βιβλίο, Εθνικιστές μπορεί να μην ήταν ποτέ, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν να καταλάβουν γιατί…

Exit mobile version