Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Δολοφονία Χαρακτήρα”

“Δολοφονία Χαρακτήρα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: “Η λάσπη και ο βρώμικος πόλεμος εναντίον μου από τους “πατριώτες” (Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Τα πληρωμένα παπαγαλάκια της ΝΔ, αλλά και κάποιοι εμπαθείς “πατριώτες”, στο διαδίκτυο συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης εναντίον του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και έχουν το θράσος να μιλάνε και για τα οικονομικά του, την στιγμή που έχει ελεγχθεί απόλυτα από το κράτος και με στοιχεία ακράδαντα έχει αποδειχθεί ότι είναι καθαρός!

Και το κάνουν αυτό άνθρωποι, που τα οικονομικά και ο πλούτος των πολιτικών, που ακολουθούν, όχι απλά είναι βρώμικα, αλλά βόθρος κυριολεκτικά! Για το θέμα αυτό στην εφημερίδα μας που κυκλοφορεί υπάρχει σχετικό άρθρο, από το οποίο και το εξής:

“Έστησαν μια ολόκληρη επιχείρηση προπαγάνδας made in USA “δολοφονία χαρακτήρα” (Character Assassination). Εθελοντές για την επιχείρησή τους πολλοί … Δεν είναι δυνατόν να με συμπαθούν όλοι! Ούτε ακόμη και στον εθνικιστικό χώρο … Άλλοι γιατί ήθελαν να γίνουν βουλευτές και δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν βουλευτές και απέδωσαν αυτό σε εμένα. Άλλοι γιατί δεν μπόρεσαν να επιτύχουν ποτέ αυτό που επέτυχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο φθόνος σε αυτόν τον τόπο είναι κυρίαρχο αίσθημα από αρχαιοτάτων χρόνων. Άλλοι γιατί πάσχουν από το σύνδρομο “Iznogoud” και ήθελαν να γίνουν Xαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη και άλλοι γιατί ήθελαν να είναι ισοβίως βουλευτές και πιστεύουν ότι φταίω εγώ που δεν ξανάγιναν…”

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Exit mobile version