Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Μητσοτάκη στην βουλή: “Οι οικονομικές συνέπειες θα είναι δραματικές και πολυεπίπεδες”

Ομολογία Μητσοτάκη στην βουλή: “Οι οικονομικές συνέπειες θα είναι δραματικές και πολυεπίπεδες”

Έρχονται εκλογές και η Χρυσή Αυγή θα είναι δυναμικά παρούσα.

Όσοι είχαν το κουράγιο να παρακολουθήσουν την κοκορομαχία στην βουλή για την πορεία της πανδημίας, θα έχουν ήδη κατανοήσει ότι η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές και το γεγονός ότι έρχεται οικονομικός Αρμαγεδδών, το επιβεβαίωσαν τα πλέον επίσημα χείλη του πρωθυπουργού!

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρωτολογία του είπε: “Οι συνέπειες αυτής της επίθεσης του κορωνοϊού χωρίς αμφιβολία θα είναι δραματικές και πολυεπίπεδες…”

Όπως ομολογούν πλέον οι ίδιοι, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, μια περίοδος που ίδως κάνει την δεκαετία των Μνημονίων να μοιάζει με… παιδική χαρά σε σχέση με το κύμα ανεργίας που πρόκεται τα ξεσπάσει τους επόμενους μήνες.

Μπροστά τους έχουν τον μονόδρομο της συγκυβέρνησης, με εκλογές ή άνευ κάλπης. Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμμέσως αναφέρθηκε και στην προοπτική συγκυβέρνησης, ζητώντας από τις πολιτικές δυνάμεις “εθνική ενότητα”. Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε οι κάλπες θα στηθούν άμεσα, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι!

Το πολιτικό κατεστημένο έχει αρχίσει τις υπόγειες διεργασίες για την “επόμενη ημέρα”. Μια περίοδο που θα βρει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση. Χρέος του λαού μας είναι να μην συμβιβαστεί με την εξαθλίωση, γιατί αυτός είναι ο στόχος της εξουσίας.

Η Ελλάδα δεν θα αντέξει ακόμα έναν κύκλο ύφεσης, ακόμα σκληρότερο από τον προηγούμενο από τον οποίο στην πραγματικότητα δεν εξήλθε ποτέ. Καλούμε τους Έλληνες να συσπειρωθούν γύρω από την Χρυσή Αυγή, το μοναδικό κόμμα που πολεμά το “κόμμα των πολιτικών κομμάτων”, το Εθνικιστικό Κίνημα που αγωνίζεται για Εθνική Ανεξαρτησία και ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ.

Είναι μια μάχη που θα πρέπει να νικήσει ο Ελληνισμός! Είναι μια μάχη ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Exit mobile version