Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν ανενόχλητες οι ΜΚΟ την αντεθνική τους δράση στα νησιά

Συνεχίζουν ανενόχλητες οι ΜΚΟ την αντεθνική τους δράση στα νησιά

Πάλι ψέματα είπε η Νέα Δημοκρατία, που δήλωσε ότι θα περιορίσει τις ΜΚΟ. Και πως να μη πει ψέματα, πως να τις “περιορίσει”, όταν αρκετές από τις ΜΚΟ είναι στα χέρια “γαλάζιων” παιδιών;

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο ellinikiafipnisis.blogspot.com:

“Πότε η κυβέρνηση θα «ξεδοντιάσει» τις ΜΚΟ; Ενώ οι Έλληνες υπό τον φόβο της τιμωρίας κλείνονται στα  σπίτια τους με δυσκολία, οι μετανάστες ουδεμία επίπτωση  υφίστανται. Παρέες πέριξ της Ομόνοιας, της Αχαρνών ή της  Φωκίωνος Νέγρη, κυκλοφορούν  κατά  πολυπληθείς ομάδες χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό και χωρίς να υφίστανται  ουδεμία συνέπεια.

Τι κάνει η κυβέρνηση με τις ΜΚΟ; Είναι αυτές  που καθοδηγούν τη δράση των μεταναστών, είναι αυτές που τους παρακινούν να μην υπακούν στις εντολές της ελληνικής Πολιτείας,  είναι αυτές που θα έπρεπε να επιβάλουν καραντίνα στους μετανάστες, λόγω των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει μαζί τους.

Τι κάνει η κυβέρνηση, δηλαδή  οι εντεταλμένοι  αξιωματούχοι,  με την πιστοποίηση των ΜΚΟ και τις αφήνει ακόμη να δρουν  ανεξέλεγκτα; Πόσες ΜΚΟ λειτουργούν ακόμη, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δείξει ανταπόκριση  στις απαιτήσεις που έχει θεσμοθετήσει η Πολιτεία; Πόσες ακόμη  εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι υποδοχείς (για να μην πούμε έμποροι ανθρώπων) των μεταναστών, σε συνεννόηση  με τους  συναδέλφους τους στην απέναντι τουρκική ακτή;”  

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Exit mobile version