Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριάκος Βελόπουλος: Το απόλυτο δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κυριάκος Βελόπουλος: Το απόλυτο δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κυριάκος Βελόπουλος, Βουλή, κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε πως η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα παραπάνω από αυτό που έπρεπε να κάνει, το αυτονόητο όπως είπε χαρακτηριστικά. Η φράση του είχε ως εξής: “Κάνετε το αυτονόητο. Κάνετε ό,τι θα έκανε οποιαδήποτε κυβέρνηση”.

Το καλοκαίρι του 2018 στην διάρκεια των θερινών διακοπών του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε γεύμα που παρέθεσε σε βουλευτές του, τους είχε πει ότι ο Βελόπουλος θα είναι μέσα στην επόμενη βουλή. Που το ήξερε;… Στο ίδιο χρονικό διάστημα, δεκάδες περιφερειακά κανάλια, τα οποία ανήκαν σε επιχειρηματίες του χώρου της Νέας Δημοκρατίας, προωθούσαν με κάθε τρόπο τον Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ το ίδιο έκαναν και κανάλια του… ΣΥΡΙΖΑ!

Η συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα είχε κλείσει. Όπως μάλιστα, έχει δηλώσει και ο υπουργός του Παπαδήμου της  κυβέρνησης του μνημονίου δημοσιογράφος Παντελής Καψής, υπήρξε απόλυτη συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων για το μεγάλο “εθνικό” θέμα που ήταν το να μείνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής.

Βλέπουμε καθαρά την χρησιμότητα του Βελόπουλου στο Σύστημα με τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Εκτός από την συναίνεσή του στον εκλογικό νόμο, έχουμε τώρα και την σιωπή του στη Βουλή για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό, μέτρα που προαναγγέλλουν την τυραννία της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν να επιβάλουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Μπορεί να τον στηρίζουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των δήθεν πατριωτικών φυλλάδων και του διαδικτύου, αλλά αυτά που έρχονται δεν θα μπορέσουν να του εξασφαλίσουν την πολιτική επιβίωση.

Η εικόνα του στην Βουλή κραυγαλέα πολιτικάντικη. Μίλησε για Επιτάφιους, για Εκκλησίες, αλλά επί της ουσίας είπε ότι η κυβέρνηση έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. 

Σύμπτωση… Χρησιμοποίησε και αυτός όπως και ο Τσίπρας την ίδια λέξη προκειμένου να στηρίξουν τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είπε ότι η κυβέρνηση έκανε τα “αυτονόητα”. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Exit mobile version