Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες κρυφτείτε! Έρχεται ο Μηταράκης…

Λαθρομετανάστες κρυφτείτε! Έρχεται ο Μηταράκης…

Μηταράκης: “Είμαστε χώρα και όχι ξέφραγο αμπέλι”… Mια “χώρα”, που πήγε και εγκατέστησε Κογκολέζους στην Αργολίδα απέναντι από τις Σπέτσες και έβαλαν σε καραντίνα έναν ολόκληρο δήμο για τον φόβο του κορωνοϊού. Εάν αυτό δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, τότε τι είναι; 

Έχει ξεφύγει εντελώς ο Νότης Μηταράκης, που ξέχασε τα γιούχα από τους Έλληνες για την πολιτική της ΝΔ στο θέμα των λαθρομεταναστών και την άτακτη φυγή του με την προστασία Αστυνομίας και παριστάνει το λιοντάρι! Έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι “έκτροπα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά” για τα επεισόδια και τους εμπρησμούς στη Σάμο.

Δήλωσε σχετικά: «Η κατάσταση στη Σάμο είναι ιδιαίτερα δύσκολη… Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα: δεν είναι ανεκτά τέτοια έκτροπα. Έχουν γίνει 22 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ, θα ασκηθούν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Είναι ξεκάθαρο ότι όσοι έρχονται στη χώρα μας και υποβάλλουν αίτημα ασύλου είναι υποχρεωμένοι και από την Σύμβαση της Γενεύης να σέβονται την ελληνική νομοθεσία. Είμαστε χώρα, δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Δεν δεχόμαστε εκδηλώσεις βίας στις δομές προσφύγων και μεταναστών, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο και τις ζωές των διαμενόντων, αλλά και των κατοίκων της Σάμου».

Μάλλον ο Νότης Μηταράκης ζει σε άλλη χώρα… Δεν έχει ακούσει τίποτε για δολοφονίες, βιασμούς παιδιών, εμπόριο ναρκωτικών, κυκλώματα προστασίας και πορνείας μέσα στα Hotspot; Τι έκαναν για όλα αυτά; Τίποτε!

Exit mobile version