Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης…

Στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης...

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… 17 συγκεντρώσεις της αριστεράς βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης και ένα από τα τελευταία ολόκληρου του κόσμου! Τα ορφανά του Στάλιν (ΚΚΕ) συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και τα ΜΜΕ γράφουν για “συμβολικό” εορτασμό της πρωτομαγιάς αν και η εικόνα μιλάει από μόνη της…

Τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος έφτασαν ανενόχλητα στο κεντρικότερο σημείο της Ελλάδας, άπλωσαν τα πανό και τις σημαίες τους, παρατάχτηκαν σε σειρές και γιατί να μην το κάνουν; Δεν αποτελούν κανενός είδους κίνδυνο για το σύστημα.

Θυμίζουμε ότι έως τις 4 Μαΐου, βρίσκονται σε ισχύ τα “αυστηρά μέτρα” της κυβέρνησης του Μητσοτάκη (που σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς) με απαγόρευση μετακινήσεων και πρόστιμο που φτάνει τα 300 ευρώ. Αυτά όμως, ισχύουν για τους… άλλους.

Όπως είδαμε όλο αυτό το διάστημα, υπάρχουν “ειδικές” κατηγορίες πολιτών υπεράνω του νόμου και μιλάμε για τους “ευάλωτους”, τους λαθρομετανάστες και τους… μπολσεβίκους! Αυτούς δεν τους αγγίζει κανένας νόμος και καμία κυβέρνηση.

Εσείς… μείνετε σπίτι και μην τολμήσετε να βγείτε τώρα με τις λιακάδες σε καμιά παραλιακή ζώνη, αν δεν είστε έτοιμοι να σας λοιδωρεί η κόκκινη χούντα των ΜΜΕ να πληρώσετε βαρύ χρηματικό πρόστιμο!

Exit mobile version