Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Εργατική Πρωτομαγιά των Χρυσαυγιτών

Η Εργατική Πρωτομαγιά των Χρυσαυγιτών

Η εφετινή Εργατική Πρωτομαγιά βρίσκει το Ελληνικό Έθνος υπό τον ασφυκτικό κλοιό της πανδημίας του κορονοϊού, της κυβερνητικής αυθαιρεσίας και των αμέτρητων προβλημάτων που αυτή προκαλεί. Η ουσία, όμως, της πραγματικότητας δεν αλλάζει. Αυτό το σύστημα της εθνικής σκλαβιάς και της κοινωνικής αδικίας συνεχίζει να σφαδάζει μέσα στις αντιφάσεις που το ίδιο γεννάει.

Γι’ αυτό, μέσα από αυτή την χρόνια επέλαση της προδοσίας, της διαφθοράς, της παρακμής, της σήψης, ξεπηδούν και πάλι οι ρομφαίες της Αλήθειας και του Δικαίου, οι οποίες θα ανοίξουν τον δρόμο για την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού.

Με αφορμή, λοιπόν, την Εργατική Πρωτομαγιά, οι Άνδρες και οι Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ως αναπόσπαστο οργανικό μέρος του Εργαζόμενου Ελληνικού Λαού, δεν προσμένουμε καρτερικά ούτε «μετράμε» απλώς τα βάσανά μας. Αντιθέτως, σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι με Υπερηφάνεια, διακηρύσσοντας την ακλόνητη και αδάμαστη θέλησή μας, όχι απλώς να «βελτιώσουμε» την θέση των Ελλήνων εντός αυτού του σάπιου αντεθνικού και αντιλαϊκού καθεστώτος, αλλά να απελευθερώσουμε την Χώρα, την Πατρίδα και τον Λαό, από τα δεσμά της ξένης κυριαρχίας και το πάντοτε υπάκουο εγχώριο υπηρετικό τους προσωπικό.

Ήταν πριν 30 χρόνια, όταν κάποιος ιδεολογικός εκπρόσωπος του φιλελευθερισμού, ο «πολύς» Φράνσις Φουκουγιάμα, κατασκεύασε και διέδωσε την αφήγηση του «τέλους της ιστορίας». Έναν αστικό μύθο, ο οποίος κουρελιάστηκε από τις διαδικασίες της ίδιας της Ιστορίας. Η παταγώδης κατάρρευση του κομμουνιστικού μοντέλου μπορεί να άφησε χώρο στην παγκόσμια κυριαρχία μόνο για τους φιλελεύθερους καπιταλιστές, σήμανε όμως και την Αναγέννηση του Εθνικισμού, την επιστροφή στο Eθνικό Ιδεώδες.

Η περίοδος της σχετικής σταθεροποίησης του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος έληξε. Μαζί και οι ψευδαισθήσεις για έναν καπιταλισμό «με ανθρώπινο πρόσωπο». Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι ελληνόφωνοι εκπρόσωποι του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Σε αυτές τις συνθήκες σαδισμού και βαρβαρότητας, η λύση δεν μπορεί να έρθει, σε καμία περίπτωση, από αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος. ΟΛΑ τα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου» έχουν δώσει επανειλημμένα επιτυχημένες-εγγυημένες εξετάσεις πολιτικής νομιμοφροσύνης προς το καθεστώς της υποτέλειας και της εκμετάλλευσης.

Αν κάτι χαρακτηρίζει την εφετινή Εργατική Πρωτομαγιά, αυτό είναι ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο αυθεντικός και ανθεκτικός προστάτης και εκφραστής των πόθων, των επιδιώξεων και των αγώνων των Ελλήνων Εργαζομένων, βρίσκεται εκτός Βουλής. Συνεχίζει, όμως, να μάχεται για το αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων στην Εργασία, την Υγεία, την Ασφάλεια, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την Λαϊκή Ευημερία.

Απέναντι στις στημένες «εργατικές» φιέστες υποκριτών πολιτικάντηδων και αποτυχημένων εργατοπατέρων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει το μεγάλο ψέμα ότι «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα» και υποστηρίζει ότι η Πατρίδα δεν μπορεί να έχει προλετάριους (εξαθλιωμένους). Απέναντι στην κυνική αναισθησία της νεοφιλελεύθερης ΝΔ, τους σοσιαληστές του «ροζ» ΣΥΡΙΖΑ και του κλεφτοΠΑΣΟΚ, τον εγκληματικό ισοπεδωτισμό του ΚΚΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (με θαυμασμό προς τους αδίστακτους δολοφόνους Λένιν, Στάλιν, Τρότσκι, Μάο, Χότζα), με την λαγνεία τους υπέρ της λαθρομετανάστευσης και την πλήρη αδιαφορία τους απέναντι στους Έλληνες Εργάτες, εμείς λέμε ότι ο Συνειδητοποιημένος Έλληνας Εργαζόμενος αποτελεί την μοναδική Ελπίδα για Ανόρθωση και Επιβίωση του Έθνους μας.

Ζήτω η Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version