Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκοπήσεις στον καιρό της καραντίνας: Θύμα της Προπαγάνδας ο Λαός

Δημοσκοπήσεις στον καιρό της καραντίνας: Θύμα της Προπαγάνδας ο Λαός

Ποιά θεωρεί τα “σοβαρότερα” προβλήματά του σήμερα;

Είναι δυνατόν να γίνονται πολιτικές έρευνες όταν ο λαός ζει για πρώτη φορά στην ζωή του μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όταν ο φόβος του θανάτου είναι πανταχού παρών; Πόσο αξιόπιστες μπορεί να είναι οι μετρήσεις σε μια τέτοια εποχή;

Αξιόπιστες δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση και τα ποσοστά 90% που λαμβάνει ΝΔ και Μητσοτάκης ως προς την αποδοχή της πολιτικής τους, είναι σίγουρα ένα φαινόμενο περιστασιακό και αυτό θα το αποδείξει ο χρόνος. Όταν υπάρχει μία περίοδος κρίσεως όλοι είναι με την εξουσία. Το 90% στην ΝΔ ισοδυναμεί με ποσοστά σταλινικών καθεστώτων ή περιόδου ξένης κατοχής ενός λαού και όχι ελεύθερης πολιτείας.

Ας δούμε τι απάντησαν αυθόρμητα οι Έλληνες πολίτες στο ποιο θεωρούν το σημαντικότερο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας.

Πρώτο πρόβλημα, πολύ σωστά και με τόση προπαγάνδα που γίνεται, πλύση εγκεφάλου κυριολεκτικά, η επιδημία. Μετά η οικονομία σε ποσοστό 31%. Ακολουθεί η ανεργία, που είναι ο εφιάλτης του επόμενου χρονικού διαστήματος, που θα ζήσουν προπαντός οι νέοι και είναι μόνον 9%.

Το “προσφυγικό” όπως ονομάζουν το ζήτημα των λαθρομεταναστών, μόλις στο 8% και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής τα εθνικά μας θέματα δηλαδή τα θεωρούν σοβαρό πρόβλημα μόνον το 2% των Ελλήνων! Ανατριχιαστικό και το γεγονός ότι μόλις 1% θεώρησε σημαντικό πρόβλημα την δημόσια διαφθορά και την κρίση αξιών καθώς και το δημογραφικό και αυτό την ώρα που η Ελλάδα κυριολεκτικά πεθαίνει!

Exit mobile version