Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

To Μέτωπο Νεολαίας για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά

Το Μέτωπο Νεολαίας πιστό στον Εθνικιστικό Αγώνα και στην συνεχόμενη δράση που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα, ανήμερα της εορτής των Ελλήνων εργατών, την 1η Μαΐου, προχώρησε σε ενημερωτική δράση σε πολλές περιοχές της Αθήνας καθώς και σε αναγραφή συνθημάτων.

Οι Συναγωνιστές γεμάτοι πίστη και θέληση για αγώνα προπαγάνδισαν τις θέσεις του Κινήματος μας κάνοντας γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ότι η Χρυσή Αυγή πιστεύει πως οι Έλληνες εργάτες είναι η κινητήριος δύναμη της κοινωνίας και μάχεται για τα δικαιώματα τους παρά τις υπάρχουσες αντίξοες οικονομικές συνθήκες αλλά και όσες έπονται μετά την κρίση του κορωνοϊού.

Πιστεύουμε σε μια κοινωνία η οποία δεν θα διαχωρίζεται από οικονομικές τάξεις και διαφορετικής ταχύτητας πολίτες ώστε να στρέφεται ο ελληνικός λαός σε μια κατάσταση διχασμού.

Υπενθυμίζουμε στους Έλληνες εργάτες ότι τα ευχολογια κάθε κυβέρνησης σχετικά με τα δικαιώματα τους και τις εργασιακές συνθήκες καταλήγουν πάντα στο κενό, ενώ οι ίδιοι που κάθε Πρωτομαγιά κάνουν μεγαλόπρεπες δηλώσεις για το εργατικό δυναμικό της χώρας, είναι αυτοί που έχουν φέρει στην Πατρίδα μας την ανεργία, τα μνημόνια και την οικονομική καταστροφή, καθώς και όσα ακόμα επιφυλάσσουν να φέρουν στο μέλλον.

Απέναντι σε όλους αυτούς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πιστός στην ιδεολογία του και στις αρχές του, στέκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων εργαζομένων, των αγροτών και των εργατών και δίνει τον Αγώνα για μια Ελλάδα στην οποία θα υπάρχει οικονομική αυτάρκεια και ευμάρεια για όλους τους Συμπατριώτες μας και όχι για συγκεκριμένες «ελίτ» .

Οι Έλληνες χρειάζονται Κράτος Εθνικό, ασφάλεια, δικαιώματα και επαρκή μισθό!

Ζήτω η Εθνικιστική Πρωτομαγιά!

Μέτωπο Νεολαίας – Χρυσή Αυγή

Δείτε επίσης: Δράση Μετώπου Νεολαίας στην Θεσσαλονίκη για την Εθνικιστική Πρωτομαγιά

Exit mobile version