Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί μισούν την Χρυσή Αυγή

Γιατί μισούν την Χρυσή Αυγή

“Ώ λιγοστοί κι ώ διαλεχτοί κι αρίφνητοι αύριο ίσως!
Είναι μια αλήθεια κάτου εδώ που τη χτυπάει το μίσος”

Περισσότερο από ποτέ σε αυτές τις κρίσιμες ημέρες που ζούμε, που έχει ήδη φανεί στον ορίζοντα η παγκόσμια τυραννία που έρχεται και που όλοι τους, ψευτοεθνικόφρονες και ψευτοεπαναστάτες αριστεροί, έχουν υποταχθεί, φαίνεται καθαρά για ποιο λόγο όλοι τους είναι εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν είναι μόνον οι μπολσεβίκοι, που πολεμούν με τόσο πάθος το Εθνικιστικό Κίνημα. Το ίδιο λυσσαλέοι εναντίον μας είναι και οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι. Απόλυτα φυσικό. Τόσο η αριστερά όσο και η δεξιά του συστήματος, είναι παιδιά του ίδιου πατέρα, του περίφημου “διαφωτισμού”.

Γεννήθηκαν μέσα από μία τερατογένεση της παραδοσιακής κοινωνίας, η οποία οδήγησε σε δύο διαφορετικούς τύπους διακυβερνήσεων, οι οποίοι και οι δύο, όπως εύστοχα έχει γράψει και ο Όσβλαντ Σπένγκλερ και ο Σολζενίτσιν, έχουν σαν κεντρικό τους πυρήνα την οικονομία, το χρήμα.

Ενάντια στις δυνάμεις αυτές της παρακμής, οι οποίες έχουν οδηγήσει όχι μόνο τον Ελληνισμό, αλλά όλα τα Έθνη της Ευρώπης στην ανηθικότητα και την παρακμή, υπήρξαν κινήματα πρωτοπόρα, που θέλησαν να αλλάξουν τον κόσμο και στα Κινήματα αυτά βλέπει το κατεστημένο, η κυρίαρχη εξουσία τον απόλυτο εχθρό.

Αυτόν τον απόλυτο εχθρό βλέπουν στην Χρυσή Αυγή και για αυτό την πολεμούν με τόση επιμονή, χρησιμοποιώντας κάθε βρώμικο μέσον τόσο οι κυβερνήσεις της ξενόδουλης καπιταλιστικής δεξιάς, όσο και της εθνομηδενιστικής αριστεράς.

Σύμμαχός τους στον πόλεμο αυτό εναντίον μας οι “ρουφιάνοι”. “Ρουφιάνος” σύμφωνα με την μεσαιωνική Ελληνική γλώσσα, δεν είναι ο καταδότης, αλλά ο προαγωγός, ο μαστροπός, αυτός ο οποίος έχει ως επάγγελμα την εκπόρνευση. Ε, λοιπόν, αυτοί οι “ρουφιάνοι”, οι οποίοι εμφανίζονται σαν “πατριώτες” δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να εκπορνεύουν αγνούς Έλληνες και να τους οδηγούν να πουλάνε την ψυχή τους και τις πολιτικές πεποιθήσεις τους έναντι ανταλλαγμάτων στην εξουσία…

Όμως, για να είμαστε δίκαιοι δεν φταίνε μόνο οι πονηροί μαστροποί, οι “ρουφιάνοι”, φταίνε και αυτοί που τους πιστεύουν με το… αζημίωτο!

Exit mobile version