Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί “Δολοφονίας Χαρακτήρα” συνέχεια…

Περί “Δολοφονίας Χαρακτήρα” συνέχεια…

Η λάσπη και ο βρώμικος πόλεμος εναντίον μου από τους “πατριώτες”

Η προσωπική επίθεση την οποία δέχομαι δεκαετίες ολόκληρες από την αριστερά και τις δυνάμεις του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” κλιμακώθηκε μετά το 2010 όταν για πρώτη φορά με την επιτυχία στο Δήμο Αθηναίων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμφανίστηκε δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο. Δεν αρκούσε όμως ο πόλεμος αυτός, αφού το κοινό στο οποίο απευθυνότανε ήταν κυρίως το τμήμα εκείνο του Λαού πλειοψηφικό βεβαίως, το οποίο ήταν εκ των προτέρων τοποθετημένο εχθρικά απέναντι στον Εθνικισμό.

Έπρεπε να βρουν άλλα πρόσωπα, άλλους τρόπους και άλλες μεθόδους, προκειμένου να με κτυπήσουν χρησιμοποιώντας ψέματα και δόλο και να με απαξιώσουν στον χώρο τον λεγόμενο πατριωτικό και εθνικιστικό. Αυτή η κλιμάκωση προς το “target group” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ άρχισε μετά το 2015 και πιο συγκεκριμένα από την στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με προσωπική μου επιλογή στάθηκε απέναντι στην πλουτοκρατική αστική κεντροδεξιά στο δημοψήφισμα του 2015. Χάθηκε τότε για αυτούς κάθε ελπίδα συναλλαγής με τον Εθνικιστικό Κίνημα και ποδηγετήσεώς του και έπρεπε να το κτυπήσουν και για να το κτυπήσουν έπρεπε να κτυπήσουν εμένα.

Έστησαν, λοιπόν, μια ολόκληρη επιχείρηση προπαγάνδας made in USA “δολοφονία χαρακτήρα” (character assassination). Εθελοντές για την επιχείρησή τους πολλοί… Δεν είναι δυνατόν να με συμπαθούν όλοι! Ούτε ακόμη και στον εθνικιστικό χώρο… Άλλοι γιατί ήθελαν να γίνουν βουλευτές και δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν βουλευτές και απέδωσαν αυτό σε εμένα. Άλλοι γιατί δεν μπόρεσαν να επιτύχουν ποτέ αυτό που επέτυχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο φθόνος σε αυτόν τον τόπο είναι κυρίαρχο αίσθημα από αρχαιοτάτων χρόνων. Άλλοι γιατί πάσχουν από το σύνδρομο “Iznogood” και ήθελαν να γίνουν Xαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη και άλλοι γιατί ήθελαν να είναι ισοβίως βουλευτές και πιστεύουν ότι φταίω εγώ που δεν ξανάγιναν. Άλλοι γιατί ήθελαν και αυτοί να πληρώνονται από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως πληρωνόντουσαν κάποιοι που σήμερα με βρίζουν γιατί πλέον δεν πληρώνονται… Τέλος, χρησιμοποίησαν για την επιχείρησή τους αυτή “Δολοφονία Χαρακτήρα” εκτός από τους λιποτάκτες και τους απόβλητους του Κινήματός μας και κάποιους περιφερειακούς ψευτοδημοσιογράφους, που τώρα τελευταία παριστάνουν τους “πατριώτες” και που μια ζωή ήταν στα αζήτητα και έβγαιναν κάποιες μεταμεσονύκτιες ώρες σε σταθμούς τύπου TV-Κωλοπετινίτσα…

Τι είναι όμως η δολοφονία χαρακτήρα; Διαβάζουμε:

“Ο όρος “δολοφονία χαρακτήρων” είναι γνωστός από το 1930. Αυτή η έννοια, ως θέμα επιστημονικής μελέτης των Πολιτικών Επιστημών, εισήχθη αρχικά από τον Ντέιβις (1950) στο δοκίμιό του για τους κινδύνους των πολιτικών εκστρατειών. Έξι δεκαετίες αργότερα ο Icks και ο Shiraev (2014 – Icks, Shiraev Character Assassination Throughout the Ages.) αναβίωσαν το ακαδημαϊκό ενδιαφέρον, συγκρίνοντας μια ποικιλία γεγονότων δολοφονίας χαρακτήρα. Η δολοφονία χαρακτήρων (Character Assassination) είναι μια σκόπιμη και συνεχής προσπάθεια να καταστραφεί η εικόνα, η φήμη και η αξιοπιστία ενός ατόμου. Οι “δολοφόνοι χαρακτήρων” χρησιμοποιούν ένα μίγμα εικόνων, ανοιχτών και συγκαλυμμένων μεθόδων, όπως ψευδείς κατηγορίες και προώθηση φημών. H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ περιλαμβάνει υπερβολή και παραπλανητικές μισές αλήθειες. Η “ΛΑΣΠΗ” αποτελείται από επιθέσεις με την μορφή μη επαληθεύσιμων φημών ή ακόμη και συνειδητών ψεμάτων. Οι εκστρατείες ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ διαδίδονται από έντυπα και ιστότοπους κουτσομπολιού.”

Οι Icks και Shiraev πιστεύουν ότι κατά τη διάρκεια των εκλογών, οι επιθέσεις στην εικόνα και τη φήμη ενός ατόμου χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν αβεβαιότητα στους υποστηρικτές του και να διευκολύνουν την επανατοποθέτηση τους στις τάξεις των “αναποφάσιστων…”

Όλα αυτά που διαβάζετε παραπάνω εφαρμόστηκαν επακριβώς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ από συγκεκριμένα πρόσωπα μέσω φυλλάδων και διαδικτύου. Οι κατηγορίες: Ότι έγινα πλούσιος και έχω μεγάλη περιουσία, που δεν έγινα και δεν έχω… Περί οικογενειοκρατίας, που ποτέ δεν υπήρξε! Περί συμβιβασμού, που ποτέ δεν έκανα! Και πολλά άλλα, στα οποία σε ΟΛΑ θα απαντήσω γιατί ήταν λάθος που δεν απαντούσα και υποτίμησα τον βρώμικο πόλεμό τους και γιατί δεν έχω τίποτε να κρύψω.

Είναι θλιβερό όμως ότι όλους αυτούς τους αγύρτες που ανέλαβαν την επιχείρηση “Δολοφονία Χαρακτήρα”, τους πίστεψαν δυστυχώς και κάποιοι καλοί αγωνιστές και ακόμη θλιβερότερο ότι δεν με υπερασπίστηκαν αυτοί που είχαν καθήκον να με υπερασπιστούν γιατί υπάρχουν πολιτικά χάρη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που εγώ έκτισα με θυσίες δεκαετιών.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version