Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας κάποτε κομμουνιστής και σήμερα με την ΝΔ κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για σχέσεις με τον… ΣΥΡΙΖΑ!

Ένας κάποτε κομμουνιστής και σήμερα με την ΝΔ κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για σχέσεις με τον... ΣΥΡΙΖΑ!

Το μήνυμα του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου στο διαδίκτυο (twitter) είχε ως εξής: “Ποιος έχει(;) το μεγαλύτερο πρόβλημα; Ο Χρυσαυγίτης που γράφει τα ίδια με τον Συριζαίο ή ο Συριζαίος που ταυτίζεται με τον Χρυσαυγίτη;”

Του απαντούμε: Ποιος έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα; Ο κομμουνιστής που γράφει τα ίδια με τον νεοφιλελεύθερο ή ο νεοφιλελεύθερος που ταυτίζεται με τον κομμουνιστή;

Βίος και πολιτεία η διαδρομή του πολιτικού σαλταδόρου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Σας παραθέτουμε από δημοσίευμα συντρόφων του:

“Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή σαν μαχητικό στέλεχος του Ρήγα Φεραίου και την επαγγελματική του σταδιοδρομία σαν βασικός αρθρογράφος της «Αυγής». Η μεταμόρφωσή του ήταν ραγδαία και εντυπωσιακή. Βρίσκεται στην κρατική τηλεόραση μετατρεπόμενος σε λιβανιστήρι του Σημίτη. Αργότερα αναλαμβάνοντας εκπομπή στον «ΒΗΜΑ FM» του Σταύρου Ψυχάρη κάνει καθημερινά την αγιογραφία του Αντώνη Σαμαρά …”

Η πορεία του είχε και ενδιαφέρουσα συνέχεια, την διαβάζουμε:

“28/07/2016: Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου εκπαιδευτής των γαλάζιων βουλευτών: Μαζί με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο σύμβουλος με τη μεγαλύτερη επιρροή στον Πρόεδρο της Ν.Δ, ο Παπαπαναγιώτου, μετά τις εκπομπές του στο Βήμα FM, αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει βουλευτές και στελέχη του κόμματος στο πως θα στέκονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.”

Όλα τα συντρόφια είναι εκεί! Ρηγάδες και Κνίτες, εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου! Θεοδωρικάκος, Βλαστάρης, Παπαπαναγιώτου και όλοι αυτοί κατευθύνουν την βρώμικη προπαγάνδα, που συνεχίζεται εναντίον μας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε και έχει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ! Και αυτό την ίδια στιγμή που η ΝΔ ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ Μνημόνιο! Και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ΝΔ έχουν σήμερα επιβάλει το καθεστώς των απαγορεύσεων και την προπαγάνδα του θανάτου λόγω… κορωνοϊού.

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση. Πάντα πιστεύαμε ότι μπολσεβικισμός και καπιταλισμός είναι οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος.

Exit mobile version