Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοιτώντας την άβυσσο

Κοιτώντας την άβυσσο

Ο μεγάλος φιλόσοφος του βορρά Φ. Νίτσε είχε πει πως όταν κοιτάς συνεχώς την άβυσσο, θα έρθει η στιγμή που η άβυσσος θα σου ανταποδώσει το βλέμμα.

Η πολιτική που ασκούμε ως Έλληνες Εθνικιστές στηρίζεται σε μια ολιστική προσέγγιση της πραγματικότητας μέσα από την κοσμοθέαση του Λαϊκού Εθνικισμού. Το Κίνημα μας έχει δυστυχώς το θλιβερό προνόμιο να προβλέπει καταστάσεις, οι οποίες όσο και αν μας θλίβει, ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα επαληθευτούν. Ο λόγος για αυτό είναι η διαπίστωση και ανάλυση συνεχών αντεθνικών πολιτικών που εφαρμόζουν όλα τα κόμματα της παρακμής, τα οποία δεν στηρίζονται σε κανένα εθνικό όραμα, αλλά στη διαχειριστικού τύπου αντιμετώπιση οικονομικών και μόνο θεμάτων.

Το Κίνημα μας δεν ασκεί μια στείρα αντιπολιτευτική αντιπαλότητα, αλλά στηρίζεται σε δεδομένα, τα οποία με μια απλή πολλές φορές ανάλυση, είναι αναπόφευκτο να οδηγήσουν στην άβυσσο. Πώς αλλιώς άλλωστε μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την παταγώδη αποτυχία των πολιτικών κομμάτων όλου του φάσματος, σε όλους τους τομείς. Μια πολιτική που ασκείται εδώ και δεκαετίες από τζάκια και συμφέροντα και που οδήγησε μέσω μια επίπλαστης ευδαιμονίας σε οικονομική καταστροφή, μνημόνια, αντεθνική εξωτερική πολιτική και υποχώρηση στις απαιτήσεις ξένων γεωπολιτικών συμφερόντων.

Μέσα λοιπόν από μια περίοδο μιας καταστροφικής δεκαετίας χρειάστηκε ένα ιός ώστε να επισκιάσει τις αντεθνικές πολιτικές, τις μηδενικές επενδύσεις, την σάρωση με αλλόφυλους πληθυσμούς της ελληνικής επικράτειας και την αύξηση της εγκληματικότητας. Βομβαρδισμένος καθημερινά ο Λαός από την μονοθεματική διάσταση της επικαιρότητας υπόκειται σε μια προπαγάνδα άνευ προηγουμένου ώστε να μην αντιλαμβάνεται τα παιχνίδια που παίζονται διεθνώς καθώς και τις πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα σχετικά με τη λαθρομετανάστευση.

Ανήμπορος και κλεισμένος στο σπίτι, παλεύοντας για την επιβίωση του, οικονομική και βιολογική, αδυνατεί να αντισταθεί στα δόλια σχέδια των πολιτικών, οι οποίοι καθημερινά απειλούν την ίδια την ύπαρξή του. Θα πρέπει να ξέρουν όμως όλοι τους πως καμία χώρα, έπειτα από κρίσεις τέτοιου μεγέθους, δεν βγαίνει αλώβητη και καμία προπαγάνδα, η οποία ασκείται από κομματικούς στρατούς και διεφθαρμένα ΜΜΕ, δεν είναι ικανή να αποτρέψει τα χειρότερα που έρχονται.

Έτσι λοιπόν έχουμε περιέλθει δυστυχώς σε μια κατάσταση παρακμής και κατάθλιψης, η οποία οδηγεί έναν ολόκληρο Λαό στην παραίτηση και στη μοιρολατρική αποδοχή της στρεβλής πραγματικότητας. Μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα δεν θα διστάσει το πολιτικό σύστημα και ιδιαίτερα η ΝΔ να προβεί ίσως και σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, προσπαθώντας να προλάβει τόσο την οικονομική καταστροφή που έρχεται, την νέα αύξηση των κρουσμάτων και την καθυστέρηση της δικαστικής απόφασης για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προσπαθώντας να αποκομίσει εκλογικά οφέλη υπερτονίζοντας μια δήθεν επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας, με τελικό στόχο την εφαρμογή των νέων εθνοκτόνων μνημονίων.

Τα πραγματικά καταστροφικά αποτελέσματα της πανδημίας θα φανούν μέσα στο επόμενο έτος. Τα οικονομικά μέτρα που θα επιβληθούν από την ανίερη ΕΕ και τους μηχανισμούς της θα βρουν δυστυχώς της Ελλάδα απροετοίμαστη, βορά στις ορέξεις εχθρικών γειτόνων και πιόνι στις διεθνείς γεωπολιτικές ανακατατάξεις. Για να αποφύγουμε το βλέμμα της αβύσσου προς εμάς θα πρέπει να στηριχθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ικανή να εμπνεύσει τους Έλληνες και να θέσει τις βάσεις για ένα δύσκολο, άλλα ελπιδοφόρο μέλλον.

ΛΙΟΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Exit mobile version