Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σπάστε τα δεσμά της υποταγής

Σπάστε τα δεσμά της υποταγής

Η Πανδημία θα περάσει αλλά τα μέτρα θα μείνουν: Σου απαγόρευσαν να κυκλοφορείς, σου απαγόρευσαν την Πίστη, σου απαγορεύουν την Πατρίδα… ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

Είναι θλιβερά τα συμπεράσματα που προκύπτουν από το παγκόσμιο πείραμα που διεξάγεται τους τελευταίους δύο μήνες με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού. Ο άνθρωπος δέχτηκε τον περιορισμό των ελευθεριών του πολύ εύκολα γιατί ο φόβος επισκίασε τα πάντα και ο μεγαλύτερος φόβος του ανθρώπου είναι ο θάνατος.

Πάνω σε αυτόν τον φόβο, το σύστημα της παγκόσμιας εξουσίας στήριξε την προπαγάνδα του και δίνει μια μάχη για να καταστεί ακόμα ισχυρότερο, επεμβαίνοντας στα θεμελιώδη δικαιώματα και στις ελευθερίες του ανθρώπου.

Η πατρίδα μας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά την στιγμή που εξουσιάζεται από μια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, της οποίας μάλιστα στελέχη, έχουν εκφραστεί θετικά υπέρ της ανάγκης μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Άπλωσαν πάνω από την χώρα το πέπλο του τρόμου και νομοθέτησαν την υποταγή μας…

Απαγόρευσαν τις μετακινήσεις αλλά όχι για όλους… Απαγόρευσαν τα μεγάφωνα στις εκκλησίες, αλλά επιτρέπουν τα μεγάφωνα στα τζαμιά… Έκλεισαν τις επιχειρήσεις αλλά αφήνουν ανοιχτά τα σύνορα… Με απλά λόγια, εφαρμόζουν τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και μάλιστα επί αυστηρών προστίμων και οδηγούν την Πατρίδα μας στην καταστροφή.

Σε καραντίνα βρίσκεται ένα ολόκληρο Έθνος, μια καραντίνα ψυχών και συνειδήσεων που θα αφήσει πάνω μας βαριά τα σημάδια της. Μια χώρα δεμένη πισθάγκωνα με τα δεσμά του τρόμου και ένας λαός υποταγμένος.

Αντίδραση καμία και πώς να υπάρχει όταν ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ της διαφθοράς βρίσκονται ευθυγραμμισμένοι στην προπαγάνδα του τρόμου. Τελικά ήταν πολλαπλώς… βολική η απουσία της Χρυσής Αυγής από την βουλή, γιατί κακά τα ψέματα, τουλάχιστον θα ακούγονταν μια διαφορετική φωνή στον λαό.

Μια ανυπότακτη φωνή που χθες, σήμερα και για πάντα, λέει: ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Εκείνο που θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι Έλληνες, είναι ότι οι συμβιβασμοί είναι μια κατηφόρα χωρίς τέλος… Χωρίς τέλος θα είναι ο εποικισμός της Ελλάδας από λαθρομετανάστες, οι τουρκικές διεκδικήσεις, η πολιτική διαπλοκή, η εγκληματικότητα… Χωρίς τέλος θα είναι και οι συμβιβασμοί των πολιτών απέναντι σε ένα καθεστώς που θα επιβάλει συνεχώς νέες απαγορεύσεις. Γιατί η Πανδημία θα περάσει αλλά τα μέτρα θα μείνουν: Σου απαγόρευσαν να κυκλοφορείς, σου απαγόρευσαν την Πίστη, σου απαγορεύουν την Πατρίδα… ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

Είναι όλα χαμένα; ΝΑΙ εάν παραδοθείς… ΟΧΙ  αν αγωνιστείς! Και σήμερα υπάρχει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για το σύστημα και είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν θα υποστείλει ποτέ την σημαία της Εθνικής Αντίστασης και σύντομα θα βρεθεί ξανά στην πρωτοπορία του Αγώνα ενάντια στην δικτατορία των διεφθαρμένων!

Exit mobile version