Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει επίσημα εδώ και πολλούς μήνες τον βρώμικο πόλεμο εναντίον της

Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει επίσημα εδώ και πολλούς μήνες τον βρώμικο πόλεμο εναντίον της

Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Κάποιοι κακόπιστοι ισχυρίζονται ότι η Χρυσή Αυγή τώρα “θυμήθηκε” την λάσπη και την συκοφαντία εναντίον της από πληρωμένους κονδυλοφόρους που παριστάνουν τους “πατριώτες”. Αυτοί κάνουν επίτηδες λάθος, κάνουν πως δεν ξέρουν…

Υπάρχουν όμως και καλόπιστοι φίλοι μας, που από κακή πληροφόρηση ή επειδή λαμβάνουν πληροφόρηση από πηγές εχθρικές προς το Κίνημά μας, δεν γνωρίζουν ότι από τον Ιούλιο του 2019 η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει τον βρώμικο πόλεμο εναντίον της.

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε από την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Κεντρικής μας Επιτροπής:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.:  “… Κάποιοι άνθρωποι που δηλώνουν “πατριώτες” και “εθνικιστές” στήριξαν την Νέα Δημοκρατία και όχι μόνον, αφού πολέμησαν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η απομόνωση αυτών των καρκινωμάτων, που εμπορεύονται εθνικισμό και υπηρετούν στην πραγματικότητα το σύστημα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα στην περαιτέρω πορεία του Κινήματός μας. Μέσα στα πλαίσια της πολεμικής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περιλαμβάνονται και βρώμικες προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος και ηγετικών στελεχών του Κινήματός μας.”

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ και ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία πολιτικά επιζήμια και προδοτικά

Exit mobile version