Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης: «Η θνητότητα του κορωνοϊού αποδεικνύεται ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης»

Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης: «Η θνητότητα του κορωνοϊού αποδεικνύεται ίση με αυτήν της εποχικής γρίπης»

Η κινδυνολογία και η προπαγάνδα του θανάτου για τον “κρίσιμο” μήνα Απρίλιο διαψεύστηκε! Ευτυχώς…

Πλησιάζει η ώρα που ο Ελληνικός Λαός, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος θα καταλάβει ότι τα σκληρά μέτρα επιβολής που επιβλήθηκαν ήταν μία προσπάθεια απόλυτης υποταγής των ανθρώπων και ότι χρησιμοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό ο κορωνοϊός, που όμως δεν είναι τίποτε διαφορετικό από μία γρίπη.

O Έλληνας καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ Δρ. Ιωάννης Ιωαννίδης δήλωσε στον ALPHA Κύπρου:

«Έχουμε πλέον ισχυρά δεδομένα από πολύ καλές μελέτες χωρών όπως η Ισλανδία, η Δανία, η Γερμανία και μελέτες που κάνουμε στο Στάνφορντ, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. Είναι αισιόδοξο αυτό, σε αντίθεση με ό,τι θεωρούσαμε αρχικά ότι είναι ένας ιός με θνητότητα 30 ή έστω 10 φορές μεγαλύτερη της εποχικής γρίπης. Φαίνεται ότι είναι της ίδιας τάξης.”

“Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή! … Ο λόγος που πεθαίνεις από τον κορωνοϊό δεν είναι αναγκαστικά ο ιός, μπορεί να είναι η απάντηση του ανοσοποιητικού συστήματος στον κορονοϊό…

Η “σφαγή” στην Ιταλία και τη Νέα Υόρκη ήταν “σφαγή” νοσοκομειακών λοιμώξεων. Ερχόταν κάποιος χωρίς κορονοϊό, ενώ το νοσοκομείο είχε κατακλυστεί από τον ιό και γινόταν διασπορά!»


Δείτε και ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο του 2015 με τον καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη να μιλά για την απαξίωση της επιστημονικής έρευνας και των ερευνητών στην Ελλάδα με στατιστικά στοιχεία.

Exit mobile version