Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Νέοι δείχνουν τον δρόμο!

Οι Νέοι δείχνουν τον δρόμο!

Θετικοί στον Πατριωτισμό, μεγάλο ποσοστό Εθνικιστών και εναντίον της κατάργησης Θητείας και Παρελάσεων

Συντριπτική η διαφορά στις τελευταίες εκλογές μεταξύ των νέων ηλικίας 17 έως 45 ετών και των άνω των 65 ετών εις ό,τι αφορά την ψήφο στην Χρυσή Αυγή. 7% στους νέους πήρε το Εθνικιστικό Κίνημα και μόλις 1% στους ηλικιωμένους, οι οποίοι σημειωτέον είχαν μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές, σε αντίθεση με την νεολαία.

Οι νέοι είναι η δύναμη της Χρυσής Αυγής και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε δείχνει δύο Ελληνόπουλα, κάπου σε μια γωνιά της Ελλάδος να γράφουν ένα σύνθημα εθνικιστικό, ένα σύνθημα για την Χρυσή Αυγή. Πέρα από αυτούς όμως, που είναι αποδεδειγμένα δίπλα μας, πρέπει να πάρουμε μαζί μας και τους νέους που είναι ενάντια στο σύστημα και οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι ενάντια στο σύστημα είναι ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Από την τελευταία πολιτική έρευνα προκύπτει χωρίς αμφιβολία ότι οι Νέοι είναι η τελευταία ελπίδα του Γένους μας να επιστρέψει στα Εθνικά Ιδανικά. Διαβάζουμε: “Η υψηλή προτεραιότητα στην εθνική ταυτότητα έναντι της ευρωπαϊκής – σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά θετικών τοποθετήσεων για την έννοια του πατριωτισμού (65%), το υψηλό ποσοστό όσων είναι εναντίον της κατάργησης της υποχρεωτικής στράτευσης και των μαθητικών παρελάσεων (47% και 50% αντίστοιχα), αλλά και το ποσοστό (19%) όσων απάντησαν ότι τους προκαλεί ανησυχία για το προσωπικό τους μέλλον η όξυνση της έντασης στην περιοχή μας και το ενδεχόμενο ενός πολέμου – δείχνει ότι για μεγάλο μέρος των νέων η εθνική ταυτότητα και ο πατριωτισμός παραμένουν ιδιαίτερα σημαντικά”.

Από την ίδια έρευνα σημαντικό στοιχείο και το γεγονός ότι 7% των νέων είναι με την Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version