Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είναι όλα ρόδινα στις δημοσκοπήσεις για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δεν είναι όλα ρόδινα στις δημοσκοπήσεις για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κάθε πράγμα είναι όπως το παρουσιάσεις. Ένα ποτήρι όταν είναι μέχρι την μέση μπορείς να το πεις μισογεμάτο ή μισοάδειο. Έτσι γίνεται και με τις δημοσκοπήσεις. Τα ελεγχόμενα από το καθεστώς Μητσοτάκη ΜΜΕ παρουσιάζουν τις δημοσκοπήσεις όπως θέλουν προβάλλοντας μόνον τα θετικά και όχι τα αρνητικά… 

Το γεγονός ότι ένας ολόκληρος λαός ευρίσκεται υπό μία κατά την άποψή μας, φανταστική απειλή, οδηγεί σε κάποιους τομείς σε θετικά ποσοστά που πλησιάζουν το 90%, τα οποία όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επί τέλους, κάποτε ο κορωνοϊός θα τελειώσει και τότε θα βρεθούν άλλα προβλήματα μπροστά στην κυβέρνηση με πρώτο απ’ όλα βεβαίως, το θέμα της οικονομίας, που καταρρέει και αναμένονται ημέρες ακόμη σκληρότερες από αυτές των πρώτων χρόνων του μνημονίου.

Για να δούμε λοιπόν τι πιστεύει ο λαός για την κυβέρνηση σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, που σημειωτέον έγινε για λογαριασμό του MEGA, ενός απόλυτα φιλικού προς την Ν.Δ. τηλεοπτικού σταθμού.

Στο ζήτημα της Μακεδονίας το 44% του λαού έχει αρνητικές εντυπώσεις για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη και θετικές 37%. Στα εργασιακά θέματα, 49% αρνητικές 40% θετικές και στο ζήτημα των λαθρομεταναστών 55% αρνητικές και 40% θετικές.

Δεν είναι όλα “ρόδινα”, λοιπόν για την κυβέρνηση όσο και να προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο οι πληρωμένοι ινστρούχτορες των καναλιών…

Exit mobile version