Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Στους θανάτους καταγράφουμε όσους πεθαίνουν από ή με Covid-19»

«Στους θανάτους καταγράφουμε όσους πεθαίνουν από ή με Covid-19»

Να, εδώ ο κ. Τσιόδρας εξηγεί τα μαθηματικά του τρόμου: “…Eμείς κάναμε και μια ακόμα υπερβολή. Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με Covid καταγραφόταν σαν να πέθαινε από Covid. Θυμάμαι, για παράδειγμα, μια εγκεφαλική αιμορραγία… Το να έχεις Covid δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid.  Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid, το βάζαμε δηλαδή μέσα στην κοινή δεξαμενή. Και νομίζω είμαστε σωστοί που το κάναμε αυτό.”

Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσιόδρας παραδέχεται ότι έκαναν μια… υπερβολή. Ποια είναι αυτή; Όχι τίποτε σημαντικό, μια… «λεπτομέρεια»: Ότι όσοι ασθενείς ήταν θετικοί στον κορωνοϊό καταγράφηκαν πως πέθαναν από τον Covid-19 ασχέτως εάν τελικά μπορεί και να πέθαναν από άλλη αιτία!

Αυτά να τα ακούν εκείνοι που μας κατηγορούν ότι υπονομεύουμε τον κ. Τσιόδρα… Εμείς όχι μόνο συμφωνούμε, αλλά από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε την χθεσινή του παραδοχή. Άλλωστε την ίδια τακτική ακολούθησαν όλες οι χώρες του κόσμου και μόλις χθες παρουσιάσαμε τις δηλώσεις Ιταλού βουλευτού, που είπε ότι στην χώρα του, κατά 96,3% οι θάνατοι δεν προήλθαν από τον covid-19, αλλά από άλλες αιτίες!

Επιπλέον, εφόσον δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που νοσούν από τον νέο κορωνοϊό, τα ποσοστά θνησιμότητας που ακούμε από διάφορες χώρες, είναι ενδεικτικά έως εντελώς άστοχα. Αυτά τα είπαν και άλλοι επιστήμονες, τα παρουσιάσαμε και εμείς και μας είπανε… συνωμοσιολόγους και υπονομευτές του κυβερνητικού έργου!

O κ. Τσιόδρας «νομίζει ότι είναι σωστό» που το έκαναν αυτό… Εμείς πάλι νομίζουμε πως όχι. Είναι λάθος απέναντι στην αλήθεια, την επιστήμη και την κοινωνία ολόκληρη που θα έρθει αύριο αντιμέτωπη με τις συνέπειες των υπερβολών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με αλαζονεία κομπάζει ότι ξαφνικά αποκτήσαμε κράτος, ενώ όλα έγιναν με αυτό τον τρόπο, ακριβώς γιατί δεν έχουμε κράτος…

Exit mobile version