Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και η “LIFO” στην γραμμή Μητσοτάκη και κατά Χρυσής Αυγής!

Και η “LIFO” στην γραμμή Μητσοτάκη και κατά Χρυσής Αυγής!

Δεν τους φτάνει το 90% και θέλουν απόλυτη υποταγή και για αυτό τους ενοχλεί η ελεύθερη φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το “LIFO” είναι μία πολύ “ελεύθερη” εφημερίδα του life style, των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και των ομοφυλοφίλων, η οποία βεβαίως στηρίζει και αυτή με κάθε τρόπο την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κατόρθωσαν με την βοήθεια βεβαίως και των “ανεξάρτητων πατριωτών” να θέσουν εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή και έτσι στην Βουλή δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία αντίδραση ενάντια στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, που οδηγούν σε μία εθνική καταστροφή.

Δεν τους φτάνει όμως αυτό και έτσι διαβάσαμε στις σελίδες του και το παρακάτω: “Η μεγάλη αποδοχή, όμως, προκαλεί και αρνητικές αντιδράσεις σε μια μειοψηφία που καταφέρνει να κάνει θόρυβο … Αρχικά ήταν αυτοί που έβλεπαν ως «χούντα» και «ολοκληρωτισμό» τα μέτρα για τον περιορισμό που έσωσαν ζωές… Στη συνέχεια, όταν έδειξε ευαισθησία για πρόσφυγες, μετανάστες και Ρομά, στοχοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή στα σόσιαλ μίντια, και όχι μόνο, με καμπάνια δολοφονίας χαρακτήρα.

Ώστε έτσι λοιπόν, έχουν το θράσος να μιλάνε και για “καμπάνια δολοφονία χαρακτήρα”, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά και το έχουν κάνει με συνέπεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εδώ και χρόνια…

Exit mobile version