Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενοχλεί την ΝΔ και τις εφημερίδες της ακόμη και η φωνή της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο!

Ενοχλεί την ΝΔ και τις εφημερίδες της ακόμη και η φωνή της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο!

Συνεχίζεται το παραμύθι περί συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει την άθλια προπαγάνδα της φιλελεύθερης εθνομηδενιστικής παράταξης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περί δήθεν συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ! Με τον ΣΥΡΙΖΑ, που η ΝΔ ψήφισε μαζί το Μνημόνιο, που μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταψήφισε!

Έγραψε λοιπόν τα παρακάτω: “Το ΚΚΕ είναι σταλινικό ως προς την ιδεολογία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταλινικό κόμμα και ως προς τις μεθόδους. Όποιος ενοχλεί, πρέπει να εξοντωθεί. Εφόσον δεν μπορεί να εξοντωθεί φυσικά, πρέπει να εξοντωθεί ηθικά. Το ρόλο του Αντρέι Βισίνσκι που έμεινε στην ιστορία επειδή ως γενικός εισαγγελέας στις Δίκες της Μόσχας μιλούσε με οχετούς ύβρεων εναντίον των κατηγορουμένων, αναλαμβάνουν σήμερα οι κατευθυνόμενοι λογαριασμοί στο Διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, δείτε τον παραλογισμό και, κυρίως, το ύφος της επίθεσης στον Τσιόδρα. Από αγράμματους, κάτι που δίνει το μέτρο του γελοίου. Και σε πλήρη συγχρονισμό με την Χρυσή Αυγή, κάτι που δίνει το μέτρο του αμοραλισμού.”

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “τέλειωσε”, “δεν υπάρχει” και αφού την απέκλεισαν από όλα τα ΜΜΕ γιατί τους ενοχλεί ακόμη και η παρουσία της στο διαδίκτυο; Μάλλον ξέρουν κάτι που δεν θέλουν να το μάθει ο λαός…

Exit mobile version