Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τράγκας: Φαρμακευτικές εταιρίες έχουν δώσει έναν πακτωλό χρημάτων σε αυτούς που εισηγήθηκαν το lockdown

Τράγκας: Φαρμακευτικές εταιρίες έχουν δώσει έναν πακτωλό χρημάτων σε αυτούς που εισηγήθηκαν το lockdown

Από την… πριονοκορδέλα περνάει καθημερινά ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας την κορωνοχούντα Μητσοτάκη καθώς και τους κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά. Στην σημερινή του εκπομπή αναφέρθηκε στην τεράστια μπίζνα των εμβολίων και τις σχέσεις συγκεκριμένων εταιριών με τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στον κορωνοπανικό στην χώρα μας. Πάρτε μια γεύση:

«O υπερ-πανικός των τελευταίων δύο μηνών «δολοφόνησε» την ελληνική οικονομία. Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για να τρομοκρατηθεί υπέρ του δέοντος ολόκληρος ο λαός. Πάνω στην ανασφάλειά του, οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν μπίζνες δισεκατομμυρίων, που αφορούν από την παραγωγή μασκών και γαντιών, μέχρι την προώθηση της τιμής και της αξίας  μετοχών πολυεθνικών για ανύπαρκτα μέχρι στιγμής φάρμακα και εμβόλια.

Οι άνθρωποι κλείστηκαν στα σπίτια τους δύο μήνες. Πολλοί ανέπτυξαν ψυχικές ασθένειες. Επιβαρύνθηκε η υγεία μέρους του πληθυσμού, που ήδη έπασχε από άλλα νοσήματα και δεν επισκέφτηκε καθόλου το γιατρό του. Εκατομμύρια άνθρωποι ζουν αυτή τη στιγμή, τον εφιάλτη που έφερε ο Μητσοτάκης και η ομάδα Τσιόδρα στη ζωή τους. Τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να αποκαλύψουμε, όλο το νιαγάρα χρημάτων από φαρμακοβιομηχανίες προς τα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας. Προς τον κο Τσιόδρα, τον κο Σύψα και άλλους που εισηγήθηκαν το lockdown στην ελληνική κυβέρνηση.

Δεν είναι τυχαίο, ότι επιστήμονες του επιπέδου του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ, κατήγγειλαν όσους συνεργάζονταν με την πολυεθνική Gilead. Δεν είναι τυχαίο, ότι μεταξύ των χορηγών του κου Τσιόδρα είναι η GlaxoSmithKline, η οποία πούλησε (ουσιαστικά δοκίμασε πειραματικά) τα εμβόλια για τον Η1Ν1 στον ελληνικό λαό. Ο ρόλος του κου Κοντοζαμάνη και τότε και τώρα, αποτελεί διερευνίσιμη και ύποπτη συγκυρία. Και επειδή, πολλαπλασιάζονται οι ψίθυροι για δουλειές που στήνει ο κος Μητσοτάκης – και μάλιστα σε περίοδο τρομακτικής ύφεσης και δυστυχίας του ελληνικού λαού – δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι οι Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης «φυτεύτηκαν» από την κυβέρνηση, για να παιχτούν διάφορα οικονομικά παιχνίδια.

Είναι συμπτωματικό, ότι η GlaxoSmithKline, η Gilead και άλλες εταιρίες έχουν δώσει έναν πακτωλό χρημάτων, σε αυτούς που εισηγήθηκαν το lockdown στον κο Μητσοτάκη;

Είναι συμπτωματικό, ότι βασικός μέτοχος της  GlaxoSmithKline και άλλων πολυεθνικών φαρμάκων είναι ο κος Μπιλ Γκέιτς που έδωσε συγχαρητήρια στον κο Μητσοτάκη και συνέντευξη στην Καθημερινή»;

Exit mobile version