Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρνισσα Πέλλας: Φωτιές και οδοφράγματα για να εμποδίσουν την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών

Άρνισσα Πέλλας: Φωτιές και οδοφράγματα για να εμποδίσουν την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών

Η επιμονή της κυβέρνησης για την διασπορά λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την χώρα, οδηγεί τους πολίτες στα άκρα

Δυστυχώς ο –διά της βίας- εποικισμός της Ελλάδας από χιλιάδες λαθρομετανάστες τους οποίους η κυβέρνηση «υποδέχεται» στα νησιά και στην συνέχεια διανέμει σε ολόκληρη την χώρα, έχει δραματικές κοινωνικές συνέπειες που συχνά οδηγούν σε εκρηκτικές καταστάσεις.

Αυτό ακριβώς συνέβη χθες βράδυ στην Πέλλα, όπου οι κάτοικοι που αντιδρούν στην μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών, ξεσηκώθηκαν και έφτασαν στο σημείο να ανάψουν φωτιές στο ξενοδοχείο που θα διέμεναν οι αλλοδαποί, ενώ προπηλάκισαν τους ιδιοκτήτες και παρεμπόδισαν την πρόσβαση των λεωφορείων.

Oι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι πρόκειται να συμβεί στην κωμόπολη της Άρνισσας. Καμία περιοχή εξ όσων η κυβέρνηση εγκατέστησε μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών δεν απέφυγε τις συνέπειες στην κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαπάτησε τους Έλληνες και στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, όπου πλην Χρυσής Αυγής, όλα τα κόμματα βάζουν πλάτη στον παράνομο εποικισμό της Ελλάδας. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και η λύση μπορεί να είναι μόνο πολιτική: Χρυσή Αυγή για να κρατήσουμε την Ελλάδα μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Exit mobile version