Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευνοϊκό το νομικό πλαίσιο για τους παιδόφιλους

Ευνοϊκό το νομικό πλαίσιο για τους παιδόφιλους

Δικαίως έχει προκαλέσει οργή η αποφυλάκιση του καταδικασμένου σε… 401 χρόνια παιδόφιλου Ν. Σειραγάκη.

Τον Μάιο του 2013 ο Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε βάρος 36 παιδιών! Το 2016, σε μια δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά τού επέβαλε την ίδια ακριβώς ποινή, καθώς για τα εγκλήματα αυτά δεν προβλέπεται ισόβια κάθειρξη.

Ο 55χρονος -σήμερα- γυμναστής από το Ρέθυμνο, η αρρωστημένη δράση του οποίου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2011, πήρε στις 22 Απριλίου αποφυλακιστήριο από τις Φυλακές των Γρεβενών, έχοντας εκτίσει μόλις οκτώ χρόνια και τέσσερις μήνες!

Με αυτές τις ποινές και αυτό το νομικό πλαίσιο όπως αντιλαμβάνεστε, κανένας παιδόφιλος δεν πρόκειται να σταματήσει την αρρωστημένη δράση του!

Πάντως στην ΝΔ ας μην ομιλούν πολύ για το ζήτημα καθώς στις τάξεις της – και συγκεκριμένα πολύ κοντά στο περιβάλλον του σημερινού πρωθυπουργού – υπήρχε διακεκριμένο γαλάζιο στέλεχος που έχει καταδικαστεί σε 28 μήνες με αναστολή για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων…

Exit mobile version