Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2% η Χρυσή Αυγή σε νέα δημοσκόπηση με 17% “γκρίζα ζώνη”!

2% η Χρυσή Αυγή σε νέα δημοσκόπηση με 17% “γκρίζα ζώνη”!

Καταγγελίες για στημένα ερωτηματολόγια δημοσκοπήσεων χωρίς Χρυσή Αυγή

Θα αναφερόμαστε σε όλες τις δημοσκοπήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις πιστεύουμε, γιατί είναι βέβαιο ότι παίζεται πολιτικό παιχνίδι με αυτές. Αυτό αποδεικνύεται και από τις καταγγελίες που έφθασαν στην Χρυσή Αυγή, για δημοσκόπηση που γίνεται αυτές τις ημέρες και η οποία θα δημοσιευθεί μάλλον το Σαββατοκύριακο, δημοσκόπηση στην οποία δεν υπάρχει στην πρόθεση ψήφου η επιλογή Χρυσή Αυγή. Έτσι λοιπόν, το όποιο ποσοστό μας θα περιέχεται στο άλλο κόμμα. Το ίδιο άλλωστε έκαναν μέχρι τους πρώτους μήνες του 2012.

Στην δημοσκόπηση της Prorata, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται με 2%, ενώ υπάρχει μία “γκρίζα ζώνη”  17%, στην οποία δεν αποκλείεται να υπάρχει αναλογικά μεγαλύτερο ποσοστό της Χρυσής Αυγής, αφού λόγω του κλίματος της πολιτικής τρομοκρατίας, που υπάρχει εις βάρος μας, είναι πιθανόν να υπάρχει απόκρυψη ψήφου.

Επ’ ευκαιρία, βγαίνουν κάποιοι εμπαθείς, οι οποίοι τρέφουν εχθρικά αισθήματα προς το Κίνημά μας και σχολιάζουν αρνητικά τις αναφορές μας στις δημοσκοπήσεις. Ανώνυμοι και χωρίς πολιτική ταυτότητα και πολιτικά ανύπαρκτοι δεν σκέπτονται ότι με τον πόλεμο που μας έχει γίνει, θα έπρεπε να έχουμε εξαφανιστεί.

Μετά την μεγάλη πολιτική ήττα του Ιουλίου του 2019, που υπέστη η Χρυσή Αυγή, έχοντας απέναντί της Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ακροδεξιούς πεμπτοφαλαγγίτες, το λογικό θα ήταν και με την προπαγάνδα που ακολούθησε περί διαλύσεως και τον πλήρη αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ, που συνεχίζεται, να έχουμε εξαφανιστεί. Και όμως, έναν σχεδόν χρόνο μετά εμφανιζόμαστε με ποσοστό 2% χωρίς αναγωγή.

Ας θυμηθούν τα κόμματα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του Σαμαρά, ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα, Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου, “Ποτάμι” του Θεοδωράκη, ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και επίσης τα κόμματα Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Λεβέντη, Μάνου, Ανδριανόπουλου. Όλα αυτά μετά από εκλογική ήττα εξαφανίστηκαν.

Exit mobile version