Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Φιλάνθρωπος” ο Σόρος σύμφωνα με την “Καθημερινή”!

“Φιλάνθρωπος” ο Σόρος σύμφωνα με την “Καθημερινή”!

Το συγκρότημα Αλαφούζου, των τουρκοσήριαλ, δημοσίευσε άρθρο του Τζωρτζ Σόρος

Όταν το 2012 ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής είχε βγει στην γνωστή εκπομπή του Μπογδάνου, είχε ευθέως καταγγείλει τον ΣΚΑΪ για τις διασυνδέσεις του με τις ΜΚΟ και από τότε αποκλείστηκε παντελώς από τις συχνότητές του. Αυτές οι σχέσεις δεν κρύβονται… και δεν κρατούν καν τα προσχήματα! Έτσι, την Τρίτη 5 Μαΐου 2020, η “Καθημερινή” δημοσίευσε άρθρο του Τζωρτζ Σόρος και στην υπογραφή έβαλε την σημείωση: “Ο κύριος Τζωρτζ Σόρος είναι επενδυτής και φιλάνθρωπος”!

Ο “φιλάνθρωπος”, λοιπόν, Τζωρτζ Σόρος, ευρίσκεται πίσω από πολλές ΜΚΟ, που έχουν μεταβάλλει την Πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι και έχουν φέρει στην χώρα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Τι προτείνει όμως ο Τζωρτζ Σόρος ο “φιλάνθρωπος” σαν λύση για το οικονομικό αδιέξοδο που έρχεται με τον κορωνοϊό;  Προτείνει “ομόλογα” στο διηνεκές! Και μας εξηγεί τι εννοεί γράφοντας:

“Οι χώρες της Ευρώπης και οι ηγεσίες τους δεν είναι εξοικειωμένες με τα ομόλογα στο διηνεκές, αλλά έχουν μακρά ιστορία. Η κυβέρνηση της Βρετανίας εξέδωσε για πρώτη φορά ενοποιημένες ομολογίες το 1752. Αργότερα τις χρησιμοποίησε για τη χρηματοδότηση των Ναπολεόντειων Πολέμων και του Κριμαϊκού Πολέμου κ.λπ. … Το κεφάλαιο ενός ομολόγου στο διηνεκές δεν χρειάζεται να επιστραφεί ποτέ, καθώς οφείλεται μόνο η καταβολή ετήσιων τόκων.”

Με απλά λόγια μας λέει ο Τζωρτζ Σόρος να χρωστάμε για πάντα (Αυτό σημαίνει το “ΠΟΤΕ”…) και κάθε χρόνο απλά να δίνουμε το επιτόκιο και όλα αυτά με βάση το αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και βεβαίως ιστορικό παράδειγμα για την Ελλάδα τέτοιων ομόλογων είναι τα δάνεια του αγώνα, που τα πλήρωνε η Πατρίδα μας 150 ολόκληρα χρόνια.

Exit mobile version