Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν έδινε “στοιχεία” για την Χρυσή Αυγή

Όταν ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν έδινε “στοιχεία” για την Χρυσή Αυγή

Ποιος θυμάται τις “Χρυσαυγιάδες” και τα ατέλειωτα μυθιστορήματα των πρωτοσέλιδων; Τότε όλες οι εφημερίδες έγραφαν εναντίον μας για να μας πολεμήσουν, τώρα όλες οι εφημερίδες δεν γράφουν ούτε λέξη για εμάς για τον ίδιο λόγο!

Οι “Χρυσαυγιάδες” όμως έμειναν και τα ατέλειωτα τα παραμύθια για τους φανταστικούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής! Σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας διαβάζαμε:

“Ο γνωστός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αιφνιδίασε τον Έλληνα πρωθυπουργό με τις “γνώσεις” του για την οργάνωση του Μιχαλολιάκου: 3 ΕΠΙΧΕΙΡHΜΑΤΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Στην συνέχεια αναφερότανε ότι ο Μπάιντεν έδωσε… ονόματα, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζουν άπαντες, χρηματοδότες ούτε τότε υπήρχαν, ούτε τώρα.

Ο Τζο Μπάιντεν όμως προχώρησε και σήμερα είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και κύριος αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ.

Από τα δημοσιεύματα εκείνων των ημερών και το παρακάτω για την συζήτηση στον Λευκό Οίκο για την Χρυσή Αυγή. Για τους “πατριώτες”, δεν συζητάνε ούτε σε συνοικιακό καφενείο…

“Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Τζο Μπάιντεν: Tην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της δράσης της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή  του μετά τη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο. Το θέμα της Χρυσής Αυγής τέθηκε και στη συνάντηση με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο που διήρκεσε μία ώρα και έγινε σε καλό κλίμα. Ό Έλληνας πρωθυπουργός είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ για περίπου δέκα λεπτά και στο υπόλοιπο μέρος της συνάντησης ήταν παρούσες και οι πενταμελείς αντιπροσωπείες των δύο πλευρών.”

Exit mobile version