Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταστρέφουν τους Έλληνες Αγρότες! Έχει γεμίσει η αγορά από πατάτες Αιγύπτου και ντομάτες από Σκόπια-Βουλγαρία

Καταστρέφουν τους Έλληνες Αγρότες! Έχει γεμίσει η αγορά από πατάτες Αιγύπτου και ντομάτες από Σκόπια-Βουλγαρία

Μέσα σε κλίμα οικονομικής κρίσης αντί η κυβέρνηση να στηρίζει την εθνική παραγωγή επιτρέπει στους κερδοσκόπους να εκτελούν κυριολεκτικά τον αγροτικό κόσμο.

Σύμφωνα με πλήθος καταγγελιών από αγρότες την περίοδο αυτή οι μεσάζοντες έχουν κατεβάσει τις τιμές στα 23,20 λεπτά το κιλό για τις ελληνικές πατάτες με αποτέλεσμα πολύ παραγωγή να προτιμούν να αφήνουν απούλητα τα προϊόντα τους και να ευρίσκονται ενώπιον ολοκληρωτικής οικονομικής καταστροφής.

Την ίδια ώρα αγοράζουν μικρές ποσότητες ελληνικής παραγωγής και ταυτόχρονα τις πουλούν με εισαγόμενες από την Αίγυπτο και άλλες χώρες μεγάλες ποσότητες, τις οποίες παρουσιάζουν και αυτές σαν… ελληνικές! Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα αγροτικά προϊόντα.

Το αποτέλεσμα είναι σε μία περίοδο κρίσιμη να πλήττεται καίρια η εθνική παραγωγή αντί να ενισχύεται! Μεγάλος ένοχος σε αυτό το έγκλημα η κυβέρνηση βεβαίως, η οποία δεν παρεμβαίνει, αλλά και οι πολυεθνικές που ελέγχουν τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ και έχουν δημιουργήσει ένα παράνομο καρτέλ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει σταθερή πολιτική θέση ότι μόνον με μία επιστροφή στην εθνική παραγωγή και με προστασία των ελληνικών προϊόντων και ενίσχυση της αγροτικής τάξεως, είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε την οικονομική θύελλα που έρχεται.

Exit mobile version