Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας ετοιμάζουν άτακτη υποχώρηση και αισχρό συμβιβασμό στα Ελληνοτουρκικά!

Μας ετοιμάζουν άτακτη υποχώρηση και αισχρό συμβιβασμό στα Ελληνοτουρκικά!

Έτοιμοι να ξεπουλήσουν πάλι την Ελλάδα οι “ρεαλιστές”…

Η τουρκική απειλή είναι δεδομένη και εμείς σαν Χρυσή Αυγή πάντοτε γράφαμε και λέγαμε μέσα στη Βουλή ότι πρέπει να σταματήσει το παραμύθι της ελληνοτουρκικής “φιλίας”.

Το γεγονός ότι προβάλλονται ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα οι τουρκικές προκλήσεις και παρουσιάζονται σενάρια τρόμου, που αγγίζουν το φανταστικό από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, μας δημιουργεί υποψίες. Και μας δημιουργεί υποψίες γιατί οι ίδιοι τώρα που κραυγάζουν για την τουρκική απειλή, σιωπούσαν για πολλά χρόνια.

Μήπως, λοιπόν, όλο αυτό το σκηνικό στήνεται, προκειμένου η Ελλάδα να συρθεί σε έναν συμβιβασμό με την Τουρκία εις βάρος των εθνικών της συμφερόντων; Όταν υπάρχουν άρθρα συνομιλητών του πρωθυπουργού που λένε ότι το “Διεθνές Δικαίο” δεν φτάνει για να υπερασπιστούμε τις θέσεις μαςκαι άλλοι ότι πρέπει να παραιτηθούμε οριστικά από τα 12 μίλια στο Αιγαίο, τότε είναι φανερό προς τα που μας οδηγούν.

Υ.Γ.: Αλήθεια, γιατί όταν γινότανε η “πολεμική εισβολή”, όπως μας την παρουσίασαν τα ΜΜΕ στον Έβρο, που αντιμετώπισε ο “στρατηλάτης” Μητσοτάκης, σε όλα τα hot spot επικρατούσε απόλυτη ησυχία και δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο; Και πως το ήξεραν οι κυβερνώντες την χώρα ότι δεν θα γίνει τίποτε και είχαν αποσύρει από εκεί τις περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Exit mobile version