Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το “Βυζαντινόν” του Βελόπουλου στο “Covid organics” της Τανζανίας για τον κορωνοϊό

Από το “Βυζαντινόν” του Βελόπουλου στο “Covid organics” της Τανζανίας για τον κορωνοϊό

Μαντζούνι φτιαγμένο από φυτό της Μαδαγασκάρης προωθεί ο πρόεδρος της Τανζανίας για την θεραπεία του κορωνοϊού…

Δεν είναι μόνον ο Βελόπουλος με το “Βυζαντινόν”, που θα προστάτευε από τον κορωνοϊό και είναι φτιαγμένο από βότανα Αυστραλίας και δηλητήριο οχιάς, είναι και ο πρόεδρος της Τανζανίας Τζων Μαγκουφούλι, που μεταφέρει στην χώρα του μεγάλες ποσότητες από το φυτό Αρτεμισία από την Μαδαγασκάρη, με το οποίο παρασκευάζει “φάρμακο” για τον κορωνοϊό, το οποίο αποκαλεί “Covid organics”.

Η αναφορά του Εισαγγελέα βεβαίως για το Βυζαντινόν κατά του Βελόπουλου δεν προχωρεί στην Βουλή. “Προστατευόμενο είδος” ο Κυριάκος, ο οποίος πρόσφατα θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση για τα μάτια και βεβαίως και τον πρόβαλαν γι’ αυτό οι γνωστές “πατριωτικές” φυλλάδες και ιστοσελίδες, που παίζουν το παιχνίδι του Συστήματος. 

Θυμίζουμε ότι ο Βελόπουλος ψήφισε το νομοσχέδιο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και ότι στην συζήτηση για την επιδημία είπε ότι ο Μητσοτάκης “έκανε τα αυτονόητα”. Την ίδια ακριβώς λέξη, “αυτονόητα”, χρησιμοποίησε και ο Τσίπρας. Αφού έκανε λοιπόν τα αυτονόητα, γιατί διαμαρτύρεται ο Βελόπουλος; Μα για να παγιδεύσει και άλλους αφελείς.

Exit mobile version