Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ θέλατε; Συνεχίζεται ο εποικισμός της χώρας

ΝΔ θέλατε; Συνεχίζεται ο εποικισμός της χώρας

Φεύγουν συνεχώς πλοία για να μεταφέρουν σε ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ελλάδα λαθρομετανάστες προς εγκατάσταση και όχι προσωρινή “φιλοξενία”!

Τα γεγονότα προχθές στην Πέλλα με την αντίδραση των κατοίκων ενάντια στην εγκατάσταση σε ξενοδοχείο της περιοχής λαθρομεταναστών, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Σε πλήρη συνεργασία οι ΜΚΟ, που δήθεν θα περιόριζε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν εξαμοληθεί σε ένα κυνήγι για εύρεση χώρων, προκειμένου να εγκαταστήσουν σε αυτούς λαθρομετανάστες. Λαθρομετανάστες, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν είναι “πρόσφυγες” από την Συρία, εκτός εάν η Συρία ευρίσκεται στην Αφρική και κατοικείται από μαύρους!

Φυσικά και εκμεταλλεύεται η κυβέρνηση την περίσταση του κορωνοϊού, τις απαγορεύσεις και την καραντίνα για να προχωρήσει στο σχέδιό της, ένα σχέδιο ολέθριο το οποίο οδηγεί στην μετατροπή χωρίς την θέληση του λαού του εθνικού μας κράτους σε ένα πολυεθνικό και πολυθρησκευτικό μόρφωμα.

Και βεβαίως κοντά σε όλα αυτά και το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης ανοχή από πλευράς κυβερνήσεως για τις θρησκευτικές τελετές των ισλαμιστών που ευρίσκονται στην χώρα. Ούτε μία έφοδος της αστυνομίας δεν έγινε στα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά, που λειτουργούν κανονικά χωρίς η κυβέρνηση της καραντίνας να τους ενοχλεί.

Μάλιστα ετοιμάζουν και νομοσχέδιο που θα καλύπτει την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών…

Exit mobile version