Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσιεύθηκε η δημοσκόπηση με την Χρυσή Αυγή… εξαφανισμένη!

Δημοσιεύθηκε η δημοσκόπηση με την Χρυσή Αυγή… εξαφανισμένη!

Πρώτος σε δημοφιλία υπουργός σε αυτήν ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έγραψε χαρακτηριστικά πριν δυο ημέρες: “Καταγγελίες για στημένα ερωτηματολόγια δημοσκοπήσεων χωρίς Χρυσή Αυγή: Θα αναφερόμαστε σε όλες τις δημοσκοπήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις πιστεύουμε, γιατί είναι βέβαιο ότι παίζεται πολιτικό παιχνίδι με αυτές. Αυτό αποδεικνύεται και από τις καταγγελίες που έφθασαν στην Χρυσή Αυγή, για δημοσκόπηση που γίνεται αυτές τις ημέρες και η οποία θα δημοσιευθεί μάλλον το Σαββατοκύριακο, δημοσκόπηση στην οποία δεν υπάρχει στην πρόθεση ψήφου η επιλογή Χρυσή Αυγή. Έτσι λοιπόν, το όποιο ποσοστό μας θα περιέχεται στο άλλο κόμμα. Το ίδιο άλλωστε έκαναν μέχρι τους πρώτους μήνες του 2012.”

Επιβεβαιωθήκαμε σήμερα με μία δημοσκόπηση από την οποία και τα εξής:

“Σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του Κορονοϊού, την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και για το ποιοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί υπουργοί της Κυβέρνησης απαντά η νέα Πανελλαδική Δημοσκόπηση που διενήργησε για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η INTERVIEW, με την υπογραφή του Δημήτρη Βασιλειάδη. Στην πρόθεση ψήφου ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 5,8%… Οι κυβερνητικοί υπουργοί με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα: Πρώτος σε θετικές ψήφους για την αποτελεσματικότητά του αξιολογείται από τους πολίτες ο Άδωνις Γεωργιάδης με βαθμολογία 7,1”

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έγινε για το κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι κουμπάρος με τον πρώτο σύμφωνα με αυτή υπουργό της ΝΔ  Άδωνι Γεωργιάδη. Και βεβαίως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορούσε να υπάρχει στην μέτρησή της, αφού τέτοια δυνατότητα δεν δινόταν στους πολίτες που ερωτούντο. Έτσι λοιπόν, ήταν υποχρεωμένοι να δηλώνουν άλλο κόμμα, το οποίο μετρήθηκε στο 5,8% μέσα στο οποίο βεβαίως είναι και το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Είναι φανερό ότι η σκληρή γραμμή της ΝΔ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η πλήρης εξαφάνιση

Exit mobile version