Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχει τελειώσει ο Εθνικισμός;

Έχει τελειώσει ο Εθνικισμός;

Το κύριο άρθρο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ν.Γ. Μιχαλολιάκου – Παγκοσμιοποίηση και καπιταλισμός θέλουν να εξαφανίσουν ΘΕΟ και ΠΑΤΡΙΔΑ!

“Πόλεμος ένδοξος, ειρήνης αισχράς αιρετώτερος.”
Δημοσθένης

Ήταν η επιδημία, που δημιούργησε την ανάγκη ή μήπως με αφορμή την επιδημία κάποιοι την μετέτρεψαν σε ευκαιρία για να επιβάλουν τα σχέδιά τους; Ίσως η απάντηση να ευρίσκεται στα όσα δήλωσε ο σύγχρονος “προφήτης” με το όνομα Γιουβάλ Νώε Χαράρι, επιφανής καθηγητής της Ιστορίας και εξαιρετικά “Politically Correct” διανοούμενος του καιρού μας, ο οποίος σε πρόσφατη προ ημερών παρέμβασή του μας είχε πει ότι οι Θρησκείες και Ιδέες μπροστά στον θάνατο παραμερίζουν για να διαβεί η επιστήμη και ο “ορθολογισμός”!

Ο καθηγητής Χαράρι, λοιπόν, με πρωτοσέλιδο άρθρο του στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, έγραψε τα παρακάτω χαρακτηριστικά, τα οποία και απαντούν στο εάν ενδεχομένως υπάρχει δόλος στον χειρισμό, ο οποίος γίνεται στο θέμα του κορωνοϊού: “Κάθε κρίση είναι επίσης και μία ευκαιρία. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η σημερινή πανδημία θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να κατανοήσει τον μεγάλο κίνδυνο από την έλλειψη ενότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.”

Είπε ακόμη: “Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει την ισχυρή παγκόσμια ηγεσία που απαιτούν οι περιστάσεις.” Αυτή η παγκόσμια εξουσία που ΕΥΤΥΧΩΣ ακόμη δεν υπάρχει, θα είναι το τέλος κάθε Εθνικής Παραδόσεως, το τέλος της Ιστορίας όπως μέχρι σήμερα την γνωρίζουμε.

Δημοσκοπήσεις σε καιρό καραντίνας
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, για να επανέλθουμε στα δικά μας, μοιραία προκύπτει το ερώτημα εάν είναι δυνατόν να γίνονται πολιτικές έρευνες όταν ο λαός ζει για πρώτη φορά στην ζωή του μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Όταν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και ο φόβος του θανάτου είναι πανταχού παρών; Πόσο αξιόπιστες μπορεί να είναι οι μετρήσεις σε μια τέτοια εποχή;

Αξιόπιστες δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση και τα ποσοστά 90% που λαμβάνει ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης ως προς την αποδοχή της πολιτικής τους, είναι σίγουρα ένα φαινόμενο περιστασιακό και αυτό θα το αποδείξει ο χρόνος. Όταν υπάρχει μία περίοδο κρίσεως όλοι είναι με την εξουσία. Το 90% στην ΝΔ ισοδυναμεί με ποσοστά σταλινικών καθεστώτων ή ξένης κατοχής ενός λαού και όχι ελεύθερης πολιτείας.

Στην τελευταία δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS έδωσαν στην Χρυσή Αυγή 1,5% και τους τελευταίους μήνες της έχουν δώσει από 1% έως 2,8% χωρίς αναγωγή πάντα και με μία “γκρίζα ζώνη”, που πλησιάζει το 25% και που σίγουρα μπορεί να κρύβει σημαντικά αναλογικά μεγαλύτερο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή. Και αυτό είναι απόλυτα φυσικό αφού, έχει επιβληθεί ένα κλίμα τρομοκρατίας και αποκλεισμού στα ΜΜΕ, για τα οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει καν.

Ας μιλήσουμε όμως για τις δημοσκοπήσεις. Η αμέσως προηγούμενη ήταν της ΚΑΠΑ RESEARCH (15-17 Απριλίου) και έδινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2%. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 η δημοσκόπηση της MRB δεν ανέφερε καθόλου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δεν της έδινε ούτε 1%! Η ίδια εταιρεία στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019 της έδινε 2,7% χωρίς… αναγωγή και με αναγωγή στην “γκρίζα ζώνη” 3,1%. Αρχές Μαρτίου 2020, είχαμε την δημοσκόπηση της Alco: Χρυσή Αυγή 2,8% και στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων 3%.

“Επιστρέφει η Χρυσή Αυγή;”
Έγραψε τότε γνωστό ΜΜΕ της Ν.Δ. και του στενού κύκλου Μητσοτάκη, που μας πολεμάει με λύσσα τα παρακάτω:

“Το ανησυχητικό στοιχείο στη δημοσκόπηση της Alco – Επιστρέφει η Χρυσή Αυγή; Ένα ανησυχητικό στοιχείο επιφύλασσε η δημοσκόπηση της Alco και αφορούσε την επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής … Το ναζιστικό μόρφωμα, το οποίο δεν κατάφερε να μπει στη βουλή στις 7 Ιουλίου φαίνεται να διεκδικεί με αξιώσεις την επάνοδό του στο ελληνικό κοινοβούλιο … Στην πρόθεση ψήφου, λαμβάνει 2,8% και επί των εγκύρων 3% που είναι το «κατώφλι» εισόδου στη Βουλή… Πρόκειται για ένα δυσάρεστο στοιχείο στην έρευνα, καθώς δείχνει ότι ενδεχομένως δεν τελειώσαμε ακόμη με τη Χρυσή Αυγή…”

Θολό το τοπίο λοιπόν, των δημοσκοπήσεων και κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει. Το σίγουρο είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εξαφανίστηκε. Είναι πέρα για πέρα γελοίο, όμως, να επικρίνουν την Χρυσή Αυγή και να την σχολιάζουν κάποιοι τύποι, ανυπάρκτων πολιτικών σχηματισμών, οι οποίοι δεν έχουν καν την πιθανότητα να αποφύγουν το μηδέν μπροστά στο ποσοστό τους σε πιθανή εκλογική συμμετοχή τους. Ναι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχασε ψήφους και επιπλέον θα πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί το κλίμα που καλλιεργήθηκε από τα ΜΜΕ και τα τελευταία χρόνια, αλλά και τους τελευταίους μήνες μετά τον Ιούλιο.

Ακόμη και τώρα όλοι λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει. Όλο το σύστημα έχει πέσει επάνω μας. Από εμάς εξαρτάται να το διαψεύσουμε. Πόσο μάλλον που οι μέρες που έρχονται θα είναι κρίσιμες.

Έρχεται και στην Ελλάδα μία θύελλα οικονομική, που θα σαρώσει τα πάντα και θα δοκιμάσει σκληρά Έθνη, Πατρίδες και κοινωνίες. Με όπλο την ανέχεια θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την εξουσία τους, την “παγκόσμια ηγεσία”, που θέλουν. Αυτό το αντιλαμβάνεται πολύ καλά ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος σε όλες τις πολιτικές έρευνες βλέπει σε συντριπτικό ποσοστό να έρχεται κατάρρευση της εθνικής οικονομίας, Μνημόνια και μεγάλη άνοδος της ανεργίας. Σε αυτήν την κρίση πρέπει οι Εθνικιστές να σταθούν με όλη την δύναμη της ψυχής τους και με τον αγώνα τους στο πλευρό του Λαού που θα δοκιμαστεί.

“Οι καιροί που έρχονται θα είναι δικοί μας!”
“Δούλοι όντες των αεί ατόπων, υπερόπται δε των ειωθότων”

Τι πιστεύουν, όμως, οι Έλληνες; Ο μεγάλος εχθρός της παγκόσμιας εξουσίας είναι ένας και λέγεται Εθνικισμός. Έχει τελειώσει ο Εθνικισμός, όπως θέλουν αυτοί, που εξουσιάζουν την χώρα μας εδώ και δεκαετίες; Έχει αλώσει τις ψυχές των Ελλήνων το πνεύμα το αντεθνικό, ο “αντιρατσισμός”, ο κοσμοπολιτισμός; Δυστυχώς γι’ αυτούς τα πράγματα δεν έχουν έτσι!

Αυτό αποδεικνύεται από την τελευταία έρευνα, που έγινε για λογαριασμό της εταιρείας ερευνών “ΔιαΝΕΟσις”, έρευνα στην οποία οι Έλληνες σε ποσοστό σημαντικά πλειοψηφικό απαντούν ότι για να είσαι Έλληνας πρέπει να έχεις γεννηθεί από Έλληνες γονείς και να τηρείς τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, δηλαδή το ΟΜΑΙΜΟΝ και το ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ!

Το 60% πιστεύει ότι Έλληνας γεννιέσαι και θέλει απέλαση των λαθρομεταναστών, εμπιστεύεται τις Ένοπλες Δυνάμεις σε ποσοστό 88% και σε πείσμα της αθεΐας του “ορθολογισμού” το 82,8% πιστεύει στον Θεό!

Ιδιαίτερη σημασία έχει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που στάθηκε σταθερά και με συνέπεια ενάντια στα Μνημόνια, ότι ένα 35,8% των ψηφοφόρων, που αυτοπροσδιορίζονται δεξιοί, πιστεύει ότι τα Μνημόνια έκαναν κακό στην Ελλάδα και βεβαίως δεν πρέπει να λησμονούμε την έρευνα που έγινε για την νεολαία πριν λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με την οποία ένα 20% των νέων Ελλήνων είναι κοντά στον Eθνικισμό και ένα 7% κοντά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό όταν στις εκλογές του Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι εταιρείες στους νέους, το Κίνημά μας είχε ποσοστά 5%.

Όλα δείχνουν ότι ο Εθνικισμός δεν τέλειωσε! Αρκεί να το Θελήσουμε, αρκεί να αγωνιστούμε γι’ αυτό και τότε οι καιροί που έρχονται θα είναι δικοί μας!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version