Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γεμάτες πλατείες; Εάν έχει δίκιο η κυβέρνηση… Θα πεθάνουμε όλοι!

Γεμάτες πλατείες; Εάν έχει δίκιο η κυβέρνηση... Θα πεθάνουμε όλοι!

Την επανεμφάνισή τους έκαναν στα καθεστωτικά μέσα “ενημέρωσης” (βάλτε πολλά εισαγωγικά γιατί η χώρα μας στην σχετική λίστα της ελευθερίας του Τύπου δεν υπάρχει ούτε στην πρώτη 50άδα του πλανήτη) τα τρομολαγνικά και πληρωμένα ρεπορτάζ περί των “ανεύθυνων πολιτών” που αψηφούν τις οδηγίες του… ζόρικου Χαρδαλιά και βγαίνουν στις πλατείες να ανασάνουν μετά τον δίμηνο υποχρεωτικό εγκλεισμό τους.

Καταρχήν ας σκεφτούν επιτέλους σοβαρά, ότι ο κόσμος “συνωστίζεται” σε πλατείες γιατί τα καταστήματα εστίασης και καφέ παραμένουν κλειστά. Εάν λειτουργούσαν, ο κόσμος θα “μοιράζονταν” και δεν θα παρατηρούσαμε αυτό το φαινόμενο.

Ας δούμε όμως και την άλλη πλευρά…

Σύμφωνα με την προπαγάνδα του… θανάτου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο νέος κορονοϊός θα μας ταλαιπωρήσει και τους θερινούς μήνες. Εμείς από την αρχή βέβαια υποστηρίζουμε ότι δεν μας έσωσε κανένας Μητσοτάκης και κανένας Τσιόδρας αλλά το ΚΛΙΜΑ της ευλογημένης Ελλάδας.

Εάν όμως εμείς έχουμε άδικο και τα κοράκια του Μητσοτάκη έχουν δίκιο, θα πρέπει με αυτές τις εικόνες να νοσήσουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ συμπατριώτες μας και να έχουμε εκατοντάδες νεκρούς τις επόμενες εβδομάδες! Είναι έτσι;

Αυτό δεν το εύχεται κανένας να συμβεί. Και θα δείτε πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Γιατί τότε συνεχίζουν να μας βομβαρδίζουν με τρόμο και συνεχίζουν τις απαγορεύσεις και την καραντίνα εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων;

Exit mobile version